Laadunhallinta Kasven kanssa

Tutustu työhömme asiakkaiden laadunhallinnan kehittämisen kumppaneina kohti lainsäädännön ja standardien vaatimusten täyttämistä. Katso myös laadunhallintaan ja regulaatioasioihin liittyvät palvelumme ja lue aiheen kirjoituksia blogistamme.

Migreventionille kehitysympäristö lääkinnällisen ohjelmiston kehitykseen

Migrevention on digitaalinen klinikka potilaille, asiantuntijoille ja kliinikoille migreenin ja päänsäryn hoitoon. Kasve toteutti Migreventionille projektin, jossa rakennettiin kehitysympäristö lääkinnällisen ohjelmiston kehitykseen.

Lue lisää
Kasvu vaatii laadunhallintajärjestelmää

Nordic Laboratories teki Kasven kanssa esiselvityksen kliinisen laboratorion laadunhallintajärjestelmää varten, ja rakentaa nyt itse laadunhallintajärjestelmää.

Lue lisää
Kasven avulla toteutimme markkinakelpoisen lääkinnällisen laitteen vuodessa

Nursie Health rakensi Kasven kanssa laadunhallintajärjestelmän mobiilisovellukselle, joka on lääkinnällinen laite.

Lue lisää
Saimme tuotteen suunnitellusti markkinoille

Adamant Health rakensi yhdessä Kasven kanssa tiiviissä aikataulussa laadunhallintajärjestelmän, jonka avulla he pystyivät hakemaan lääkinnälliselle laitteelleen CE-merkinnän.

Lue lisää
Startupille sertifikaatti tuo uskottavuutta

Kasve tuki Buddy Healthcarea ISO 13485 -standardin mukaisen laadunhallintajärjestelmän rakentamisessa ja sisäisessä auditoinnissa.

Lue lisää
Kasve toi meille valtavasti laadunhallintaosaamista

Kasve auttoi Kustannus Oy Duodecimiä rakentamaan ISO 13485 -standardin mukaisen laadunhallintajärjestelmän ja kehitämään yrityksen ohjelmistotuotetta IEC 62304 -standardin mukaiseksi.

Lue lisää
Blueprint Genetics: ISO 15189 -laadunhallintajärjestelmä kliiniselle laboratoriolle

Kasve vastasi yrityksen laadunhallintajärjestelmän rakentamisesta ISO 15189 ja US CLIA -laadunhallintastandardien mukaiseksi, ja toimi ulkoistettuna laatupäällikkönä.

Lue lisää
Cerenion: ISO 13485:2016 laadunhallintajärjestelmä

Kasve rakensi yhteistyössä Cerenionin avainhenkilöiden kanssa ISO 13485:2016 mukaisen laadunhallintajärjestelmän, joka tehostaa yrityksen t&k-toimintaa, riskinhallintaa ja henkilöstön koulutusta.

Lue lisää
Movet: Laadukkaita elintärkeitä vastauksia

Kasve on ollut mukana rakentamassa laadunhallintajärjestelmää Movet Oy:lle ja tukemassa laatutiimin työtä. 

Lue lisää
Etsimo: ISO 13485:2016 laadunhallintajärjestelmä

Kasve rakensi yhteistyössä Etsimon avainhenkilöiden kanssa ISO 13485:2016 mukaisen laadunhallintajärjestelmän, ja osallistui ohjelmistokehityksen dokumentaation laatimiseen.

Lue lisää