Migreventionille kehitysympäristö lääkinnällisen ohjelmiston kehitykseen

Migrevention on digitaalinen klinikka potilaille, asiantuntijoille ja kliinikoille migreenin ja päänsäryn hoitoon. Ohjelmiston kautta tarjotaan asiakkaalle päiväkirja ja seurantapalvelu sekä hoitajan neuvontapalvelu. Lisäksi terveydenhuollon ammattilaisen näkökulmasta ohjelmisto parantaa tiedonkulkua ja lyhentää jonotusaikoja.

Kasve toteutti Migreventionille projektin, jossa rakennettiin kehitysympäristö lääkinnällisen ohjelmiston kehitykseen. Kehitysympäristön tuli olla säännösten mukainen (MDR/ISO13485/IEC62304/ISO14971) ja mahdollistaa lääkinnällisen ohjelmiston kehittäminen, mutta toisaalta ympäristön tuli palvella kehitystiimiä ja tehdä kehityksestä helposti hallittava, jossa on selkeät prosessit kaikille tiimin jäsenille. Järjestelmä rakennettiin Atlassian Jira ja Confluence tuotteiden päälle.

Se on parantanut tehokkuuttamme, vaatimustenmukaisuuttamme ja läpinäkyvyyttämme, mikä on osaltaan edistänyt menestystämme lääketieteellisten ohjelmistojen alalla.

Migreventionin teknologiajohtaja (CTO) Karl Käis on ollut tyytyväinen järjestelmään toimivuuteen. “Kasven tarjoama Jira/Confluence-ympäristö ei ole vain vastannut alkuhaasteisiin, vaan siitä on tullut myös olennainen osa kehitysprosessiamme. Se on parantanut tehokkuuttamme, vaatimustenmukaisuuttamme ja läpinäkyvyyttämme, mikä on osaltaan edistänyt menestystämme lääketieteellisten ohjelmistojen alalla.”

Karl Käis kuvaa yhteistyötä Kasven kanssa hyväksi. “He reagoivat palautteeseemme ja toteuttivat muutokset nopeastiOlemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön“.

Onko teillä tarve lääkinnällisen laitteen / lääkinnällisen ohjelmiston kehitysympäristölle? Ota yhteys, niin sovitaan tapaaminen ja ilmainen demo kehitysympäristöön!

Lue lisää kehitysmpäristö palvelustamme!