Liiketoiminnan kehittäminen

Kasvella on kattavaa ja monipuolista osaamista terveysalan innovaatioiden kaupallistamisesta, yritysten liiketoiminnan kehittämisestä ja innovaatiotoiminnan rahoittamisesta.

Olemme auttaneet useita asiakkaitamme yrityksen strategian luomisessa tai sen kirkastamisessa sekä laatineet liiketoiminta- ja kaupallistamissuunnitelmia. Osaamiseemme kuuluvat portfolio-, regulaatio-, go-to-market-, territorio- tai muut vastaavat strategiat.

Asiantuntijoillamme on laajat verkostot yksityisiin pääomasijoittajiin, ja tunnemme hyvin eri julkiset rahoitusvaihtoehdot. Alkuvaiheen yrityksen, tai yritystä suunnittelevan tutkijatiimin, rahoitushaasteet ja -mahdollisuudet ovat meille tuttuja. Pystymme auttamaan tarvittavien pääomien kerryttämisessä, jotta innovaation kaupallistaminen onnistuu tavoiteaikataulussa.

Teemme tuotteellesi mielellämme tarvittavat markkina- ja kilpailijaselvitykset sekä korvattavuusselvitykset hyödyntäen laajoja verkostojamme, keskeisiä tietokantoja ja digitaalisia työkaluja.

Kaikessa kehittämistyössä huomioimme luonnollisesti myös terveysalan regulaatiot ja eri markkinoilta tulevat vaatimukset.

Kasven liiketoimintaosaajista Elias Haapakorva, Mikko Juuti ja Juhani Lahdenperä toimivat myös Yrityksen Kehittämispalveluiden puitesopimuskonsultteina, joten edellä mainittua palveluita saat käyttöösi myös KehPa-päivillä!

Liiketoiminnan analyysit ja strateginen kehittäminen

Kasve tuntee terveysalan liiketoiminnan erityispiirteet ja voi auttaa sinua tunnistamaan ja saavuttamaan kasvutavoitteesi. Voimme olla mukana laatimassa yritykselle kasvustrategiaa tai kulkea mukana sparraamassa kasvusi eri vaiheissa.

Markkinatutkimukset ja korvattavuuskäytännöt

Kasven asiantuntijat auttavat mielellään markkinapotentiaalin arvioinnissa tarkastelemassa tilannetta useilta eri kanteilta ja mielipidevaikuttajia haastattelemalla. Osana potentiaalia voidaan arvioida myös eri maiden korvattavuuskäytännöt.

Yksityinen ja julkinen rahoitus

Terveysalalla tuotekehitys- ja kansainvälistymistoimenpiteet ovat erittäin kalliita. Tunnemme erinomaisesti yksityiset ja julkiset rahoitusmahdollisuudet ja voimme auttaa sinua rahoituspaketin valmistelussa.

Sijoittajamateriaalit ja Due Diligence

Kasve on auttanut lukuisia yrityksiä sijoittamateriaalien laatimisessa. Materiaaleja voi hyödyntää yrityskaupoissa, rahoituskierroksissa, markkinoinnissa ja yhteistyöneuvotteluissa. Teemme tarvittaessa myös teknisen Due Diligence -tarkastuksen.

Ulkoistettu liiketoiminnan kehityspäällikkö

Avullamme aloitat kansainvälistymis- tai laajentumisvalmistelut sitoutumatta pysyvään henkilöstöön ja saat käyttöösi kokeneen asiantuntijan juuri tarpeelliseksi ajaksi, tarpeellisessa laajuudessa.

Kaipaatko osaavaa kumppania tueksesi?

Autamme terveysalan yrityksiä menestymään kansainvälisillä markkinoilla. Hyödynnä osaamisemme ja kattavat verkostomme!

Liiketoiminnan kehittämisen asiantuntijamme

Mikko Juuti

CEO (-10/2023); Sales

Elias Haapakorva

Executive Chairman (-10/2023); Head of QARA, Medical Devices

Kirsi Marin

Training Services Manager

Rosa Tengvall

Lead Quality Engineer

Yhteydenottolomake