Tätä on Kasve.

Kasve on vuonna 2012 perustettu terveysalalla toimiva liiketoiminnan kehittämisen moniosaaja. Palvelumme koostuvat asiantuntijapalveluista, koulutuspalveluista sekä digitaalisista palveluista.

Ideasta markkinoille

Mottomme mukaisesti asiakkaamme ovat sankareitamme ja haluamme kasvaa asiakkaidemme mukana. Intohimonamme on auttaa terveysalan organisaatioita kasvattamaan omaa osaamistaan sekä kehittämään ja kaupallistamaan tuotteita, joilla on merkitystä yksilöille ja yhteiskunnalle. Lupaamme tehdä määrätietoisesti töitä asiakkaidemme haasteiden ratkaisemiseksi.

Tarjoamme asiakkaillemme toimialallamme ainutlaatuisen yhdistelmän syvällistä regulaatioiden ja laatujohtamisen osaamista yhdistettynä vankkaan liiketoiminnan kehittämisen osaamiseen. Kompetenssit yhdistämällä voimme varmistaa, että tuotteesi saadaan markkinoille mahdollisimman nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Palvelumme skaalautuvat tutkimusryhmien kaupallistamishankkeista suuriin alansa markkinajohtajiin – ja kaikkeen siltä väliltä. Palveluidemme ytimessä on kuitenkin aina ihminen, jonka työtä haluamme tukea ja helpottaa.

Moderni palvelukokonaisuus

Terveysala käy läpi digitaalista murrosta ja Kasve on sitoutunut olemaan oman toimialansa aallonharjalla auttamassa omaksumaan uusia teknologioita sekä moderneja tapoja tehdä asioita paremmin, kustannustehokkaammin ja nopeammin. 

Vuodenvaihteessa 2020-2021 toimme markkinoille oman ohjelmistopalvelumme, QAiRAn, terveysteknologian regulaatioiden seurantaan ja helppoon hallintaan sekä laatujohtamiseen. Olemmekin ainoa suomalainen asiantuntijatalo, jolla on myös omaa ohjelmistokehitystä. Ohjelmistokehityksen haasteet, modernit menetelmät sekä viimeisimmät työkalut ovat meille tuttuja. 

Moderneilla asiantuntijapalveluiden ja digitaalisten palveluiden yhdistelmillä Sinulle voidaan rakentaa juuri sellainen kokonaisuus ja siinä laajuudessa, josta kulloinkin parhaiten hyödyt.

Löydämme ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Arvomme

Luottamus ja avoimuus – pyrimme toimillamme siihen, että voimme saavuttaa luottamuksellisen ja kestävän suhteen asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa. Kommunikoimme avoimesti sekä tiimin sisällä että asiakkaiden suuntaan.

Liiketoiminnan vastuullisuus ja eettisyys – Lupaamme tehdä oman osamme, jotta myös lapsillamme olisi turvallinen ja terveellinen tulevaisuus. Kaikkea liiketoimintaamme ja päätöksentekoa ohjaa rehellisyys ja selkärankaisuus. Aina pitää voida katsoa itseään peiliin.

Vertaistuki ja työhyvinvointi – Kasvella työtä tehdään tiimeissä ja työkaveria tuetaan. Töihin pitää olla kiva tulla ja työ pyritään järjestämään niin, että kaikki voivat toimia omilla vahvuuksillaan. On tärkeämpää tehdä ja toimia, kuin pelätä virheitä.

Monimuotoisuus – Kasven kilpailuedun yksi kulmakivistä on henkilöstön monimuotoisuus sekä osaamisen, koulutustaustan, kansallisuuksien että persoonallisuuksien kannalta. Kasvella jokainen saa olla oma itsensä.