Laatuasiantuntijoiden koulutukset

Asiantuntevaa koulutusta laadunhallintajärjestelmän rakentamiseen, ylläpitoon, kehittämiseen ja regulaatioihin liittyen.

Organisaatioiden laatuhenkilöiden taustat ja kokemus vaihtelevat paljon, ja joskus on hyvä ottaa ulkopuolinen toimija mukaan tunnistamaan osaamistarpeet ja kouluttamaan henkilöstöä esim. laadunhallintajärjestelmän rakentamiseen, ylläpitoon ja kehittämiseen sekä regulaatioihin liittyen.

Kasve tarjoaa koulutusta mm. sisäisiin auditointeihin sekä auditointitaitojen kehittämiseen auditoijan vuorovaikutus -koulutuksen kautta. Lisäksi järjestämme koulutusta regulaatiokentästä, sen muutoksista sekä niiden huomioimisesta organisaation laadunhallintajärjestelmässä.

Esimerkkejä koulutussisällöistä:

  • Laadunhallinnan auditointi ja esiarviointi
  • Laadunhallintajärjestelmät terveysalalla
  • Regulaatioasiat
  • Ulkoistettu laatupäällikkö

 

Organisaatioille järjestettävissä koulutuksissa pystytään huomioimaan koulutettavien omat erityistoiveet ja räätälöimään koulutusta kattamaan organisaation avaintarpeet.

Ole meihin yhteydessä, niin räätälöimme teille sopivan koulutuskokonaisuuden!

Laatukoulutusten asiantuntijamme

Nina Vartiainen

Head of QA/RA

Rosa Tengvall

Lead Quality Engineer

Ilkka Juuso

Principal Regulatory Engineer

Kirsi Marin

Training Services Manager

Laadunhallintajärjestelmät terveysalalla

Laadunhallintajärjestelmä tukee organisaation toimintaa ja toimii näyttönä sitoutumisesta järjestelmälliseen toimintaan. Laadimme organisaatiolle sen toimintaan soveltuvan laadunhallintajärjestelmän, joka tukee yrityksen liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Sisäisen auditoinnin koulutus

Sisäisessä auditoinnissa tarkastellaan yrityksen toimintajärjestelmälle asetettujen laatutavoitteiden täyttymistä. Koulutuksemme antaa eväät menestyksekkään sisäisen auditoinnin suorittamiseen ja auditointia tekevältä henkilöltä vaadittavan pätevyyden hankkimiseen.

Regulaatioasiat

Saat käyttöösi kokeneet regulaatioasiantuntijat ja heidän osaamisensa eri regulatorisiin haasteisiin, on kyse sitten CE-merkinnästä tai FDA-hyväksynnästä.

Kaipaatko osaavaa kumppania?

Koulutamme organisaatioita mm. laadunhallintajärjestelmän rakentamiseen, ylläpitoon ja kehittämiseen sekä regulaatioihin liittyen.

Yhteydenottolomake