Business-koulutukset

Asiantuntevaa liiketoiminnan kehittämisen koulutusta ja valmennuksia myyntiin, markkinointiin, sekä tuotekehitys- ja projektiosaamiseen liittyen.

Yrityksen pitkäjänteisen toiminnan perustana on kannattava liiketoiminta. Menestyvä liiketoiminta perustuu ajantasaiseen osaamiseen ja asiakkaiden tarpeiden kohtaamiseen. Markkinoilla ja toimialallaan menestyvä yritys kehittää toimintaansa jatkuvasti uudistuen. 

Organisaatioille järjestettävissä koulutuksissa ja valmennuksissa pystytään huomioimaan koulutettavien omat erityistoiveet ja räätälöimään koulutusta kattamaan organisaation avaintarpeet. Koulutus voidaan toteuttaa (etä/live) luentoina, valmennuksina tai interaktiivisina workshopeina. Tuemme kehittymistä myös ryhmä- ja yksilösparrauksilla.

Koulutusten sisältöalueet:

  • Liiketoiminnan kehittäminen, myynti ja markkinointi: mm. liiketoiminta- ja myyntistrategia, liiketoiminnan käynnistäminen, rahoituksen hakeminen, hinnoittelu, kannattavuus, asiakkuudet, asiantuntijaviestintä, markkina- ja kilpailija-analyysi, markkinointi- ja viestintästrategia, sosiaalinen media ja digitaalinen markkinointi.
  • Kansainvälinen liiketoimintaosaaminen: mm. markkinoiden tunnistaminen, markkinoille pääsy, kansainvälinen kauppa, jakelijaverkostojen tunnistaminen ja valinta, ansaintalogiikka ja hinnan määräytyminen ja sopimusasiat.
  • Tuotekehitys- ja projektiosaaminen: mm. yrityslähtöisten kehittämiskokonaisuuksien suunnittelu ja toteutus, tuotekehitys- ja kaupallistamisprojektit, rahoitusmahdollisuudet, projektinhallinta, lean ja resursointi.

 

Olemme kehittäneet pk- ja kasvuyritysten liiketoimintaa 10 vuotta rautaisella ammattitaidolla. Me haluamme olla yrityksesi kumppani osaamisenne kehittämisessä ja pystymme auttamaan liiketoimintanne kasvussa. Toimimme myös virallisena ELY:n kehityspalveluiden tuottajana pk- ja kasvuyrityksille.

Ota meihin yhteyttä, niin suunnittelemme teille yhdessä räätälöidyn koulutus- tai valmennuskokonaisuuden!

Business-koulutus asiantuntijamme

Mikko Juuti

CEO (-10/2023); Sales

Elias Haapakorva

Executive Chairman (-10/2023); Head of QARA, Medical Devices

Nina Vartiainen

Head of QA/RA

Kirsi Marin

Training Services Manager

Yhteydenottolomake

Yksityinen ja julkinen rahoitus

Terveysalalla tuotekehitys- ja kansainvälistymistoimenpiteet ovat erittäin kalliita. Tunnemme erinomaisesti yksityiset ja julkiset rahoitusmahdollisuudet ja voimme auttaa sinua rahoituspaketin valmistelussa.

Sijoittajamateriaalit ja Due Diligence

Kasve on auttanut lukuisia yrityksiä sijoittamateriaalien laatimisessa. Materiaaleja voi hyödyntää yrityskaupoissa, rahoituskierroksissa, markkinoinnissa ja yhteistyöneuvotteluissa. Teemme tarvittaessa myös teknisen Due Diligence -tarkastuksen.

Ulkoistettu liiketoiminnan kehityspäällikkö

Avullamme aloitat kansainvälistymis- tai laajentumisvalmistelut sitoutumatta pysyvään henkilöstöön ja saat käyttöösi kokeneen asiantuntijan juuri tarpeelliseksi ajaksi, tarpeellisessa laajuudessa.