Ulkoistettu laatupäällikkö

Ulkoistettu laatupäällikkö tai säännösten noudattamisesta vastaava henkilö tarjoaa joustavuutta ja vapauttaa organisaation resursseja ydintekemiseen.

Ammattitaitoista laadun hallintaa

Kasven ulkoistettu laatu- ja regulaatiopäällikkö -palvelun avulla organisaatio voi keskittyä ydinosaamiseensa ja saada käyttöönsä ulkopuolisen asiantuntijan tai asiantuntija tiimin osaksi omaa organisaatiotaan, siinä laajuudessa kuin milloinkin on tarpeen. Ulkoistettu laatupäällikkö vastaa yhdessä organisaation johdon kanssa ja sen antamin valtuuksin laadunhallintajärjestelmän hallinnasta ja vaatimustenmukaisuudesta.

Laatupäällikkö palveluna

Lääkinnällisten laitteiden lainsäädäntö edellyttää, että organisaatiolla (valmistaja ja valtuutettu edustaja) on käytettävissään säännösten noudattamisesta vastaava henkilö (Person Responsible for Regulatory Compliance). Henkilön ei kuitenkaan kaikissa tapauksissa tarvitse olla oman organisaation palkkalistoilla, vaan tämän tehtävän voi myös ulkoistaa. Kasvelta löytyy asiantuntemusta ja asiantuntijoita hyppäämään näihin saappaisiin esimerkiksi siihen saakka, kunnes organisaatio on saanut koulutettua oman henkilön näihin tehtäviin.

Ota yhteyttä

Nina Vartiainen

Head of QA/RA

Rosa Tengvall

Lead Quality Engineer

Kaipaatko osaavaa kumppania tueksesi?

Autamme terveysalan yrityksiä menestymään kansainvälisillä markkinoilla. Hyödynnä osaamisemme ja kattavat verkostomme!

Yhteydenottolomake

Tutustu standardeihin

Tutustu palveluihimme