Laadunhallintajärjestelmät terveysalalla

Laadunhallintajärjestelmä tukee organisaation toimintaa ja toimii näyttönä myös ulkopuolisille sitoutumisesta järjestelmälliseen toimintaan.

Kumppani laadunhallintajärjestelmän rakentamiseen

Tietyn standardin mukaisen laadunhallintajärjestelmän rakentamiseen Kasve tarjoaa palveluita asiakkaan osaamis- ja resurssitarpeen mukaisesti. Kasve on apuna vaadittavien lainsäädännön ja standardien tunnistamisessa ja suunnittelee yhdessä asiakkaan kanssa sen tarpeet täyttävän laadunhallintajärjestelmän. Näin laadunhallintajärjestelmä on organisaation näköinen ja sulautuu parhaiten osaksi jokapäiväistä toimintaa. Käärimme hihat ja olemme yhdessä asiakkaan kanssa miettimässä parhaat tavat vaatimusten täyttämiseen ja laatimassa dokumentaation eri tasot toiminnan ohjeistamiseen ja vaatimustenmukaisuuden osoittamiseen.

Laadunhallintajärjestelmä ajan tasalle

Mikäli organisaatiolla on jo olemassa oleva laadunhallintajärjestelmä, joka halutaan päivittää sertifiointikuntoon tai mahdollistamaan pääsy uudelle toimialalle ja uuden standardin vaatimusten piiriin, arvioimme mahdolliset päivitystarpeet ja laadimme suunnitelman tavoitteiden saavuttamiseksi.

Ota yhteyttä

Nina Vartiainen

Head of QA/RA

Rosa Tengvall

Lead Quality Engineer

Kaipaatko osaavaa kumppania tueksesi?

Autamme terveysalan yrityksiä menestymään kansainvälisillä markkinoilla. Hyödynnä osaamisemme ja kattavat verkostomme!

Yhteydenottolomake

Tutustu standardeihin

Tutustu muihin palveluihimme