HealthDataBusiness@Change

Vie liiketoimintasi uudelle tasolle – Tule mukaan Kasven koordinoimaan osaamisen kehittämisprojektiin!

Kasven HealthDataBusiness@Change on kehittämisohjelma, joka vastaa digitaaliseen liiketoimintaan, tekoälyyn, kyberturvallisuuteen, kasvuun ja kansainvälistymiseen, sekä parempaan datalähtöisen liiketoiminnan rakentamiseen liittyviin kysymyksiisi.

Hankkeen toiminta on päättynyt. Lue alta tarkempi kuvas hankkeen toimenpiteistä ja koulutuksista.

Kehitä osaamistasi parempaan liiketoiminnan rakentamiseen

HealthDataBusiness@Change ei ole kuten mikä tahansa verkkovalmennus. Koulutukset rakentuvat yritysten yhteisistä valmennuspäivistä face-to-face (etäyhteysmahdollisuudella) ja yrityskohtaisista sparrauksista, joissa alansa huippuvalmentajat auttavat tunnistamaan yrityksesi digitaaliset liiketoiminnan kehittämistarpeet ja uudet liiketoimintamahdollisuudet.

Saat uusia ideoita ja näkemyksiä:
 • Teema 1: laatuun ja regulaation
 • Teema 2: tekoälyyn ja kyberturvallisuuteen
 • Teema 3: Riskienhallintaan
 • Teema 4: vientiin ja kansainvälistymiseen, asiakashankinnan tehostamiseen, oman liiketoimintasi kasvattamiseen

Halutessasi autamme sinua käynnistämään organisaatiossasi oman digitaalisen liiketoiminnan kehittämisprojektin.

Keväällä 2022 pidetyt koulutustilaisuudet

 • 26.1.2022 Myynti, vienti ja kansainvälistyminen, kouluttajana Kim Väisänen. Koulutuspaikka KPY Novapolis, Viestikatu 3 Kuopio. Tilaisuus alkaa klo 9.30 aamukahvilla, ja päättyy klo 17 mennessä. “Luvassa rankka päivä myynnistä ja viennistä. Ei pelkkää puhetta, vaan myös yhdessä tekemistä jokaisen yrityksen myynnin ja viennin kirkastamiseksi ja parantamiseksi. Opi Leijonan Luolan tavoin pitchaamaan tuotteesi ja palvelusi siten, että se varmasti menee kaupaksi. Tässä koulutuksessa ääni ja vimma kohtaavat pienryhmätyöskentelyn parhaat puolet.”
 • 2.2.2022 Ohjelmistot ja riskienhallinta, kouluttajana Ilpo Pöyhönen SGS. Etäkoulutus, koulutustilaisuuden kesto klo 12-15.30.
 • 3.2.2022 MDRRM ja tietoverkot, kouluttajana Ilpo Pöyhönen SGS. Etäkoulutus, koulutustilaisuuden kesto klo 8.30-12.
 • 17.2.2022 Käytettävyys, kouluttajana Adusso. Etäkoulutus, tilaisuuden kesto klo 8.30-12. Etäyhteysalusta ilmoitetaan myöhemmin.
 • 23.3.2022 Medical Device Cybersecurity, kouluttajana Tuomas Granlund Solita. Koulutustilaisuuden kesto klo 12-15.30, koulutuspaikka Scandic Atlas, Kuopio.
 • 24.3.2022 Medical Device Cybersecurity 2/2, kouluttajana Tuomas Granlund Solita. Koulutustilaisuuden kesto 8.30-12, koulutuspaikka Scandic Atlas, Kuopio.
 • 11.4.2022 ISO 27001-perusteet, kouluttajana Timppa Honkasalo. Koulutustilaisuuden kesto klo 12-15.30, koulutuspaikka Scandic Atlas, Kuopio.
 • 12.4.2022 ISO 27001-perusteet 2/2, kouluttajana Timppa Honkasalo. Koulutustilaisuuden kesto klo 8.30-12, koulutuspaikka Scandic Atlas, Kuopio.
 • 27.4.2022 AI MedTech, kouluttajana Paavo Toivanen ja Tuomas Granlund Solita. Koulutustilaisuuden kesto klo 12-15.30, koulutustilaisuus järjestetään etäyhteydellä.
 • 28.4.2022 AI Regulaatio, kouluttajana Paavo Toivanen ja Tuomas Granlund Solita. Koulutustilaisuuden kesto klo 8.30-12, koulutustilaisuus järjestetään etäyhteydellä.
 •  2.5., 4.5. ja 9.5.2022 ISO 27001 -kehittäjä, kouluttajana Timppa Honkasalo. Koulutustilaisuudet järjestetään etäyhteydellä, tilaisuuksien kesto klo 12-15.30. Etäyhteysalusta ilmoitetaan myöhemmin. 

Kasven HealthDataBusiness@Change pähkinänkuoressa:

KENELLE?
HealthDataBusiness@Change on ESR-rahoitteinen palvelu kaupallisuuden ja liiketoiminnan kehittymistä tavoittelevien yritysten ja organisaatioiden esimiehille, johdolle, hr-johdolle ja kehitystiimeille toimialasta riippumatta. Organisaatiosta valmennuksiin voi osallistua 1–3 henkilöä. Koko palvelukokonaisuuden hinta on 995 € + alv. / yritys (1 paikka/yritys, isommat määrät sovitaan erikseen). Yksittäiset koulutukset 345 € + alv. / koulutuskokonaisuus.

MISSÄ?
HealthDataBusiness@Change valmennukset järjestetään livenä Kuopiossa mutta lähetetään myös videoyhteydellä. Kasven koulutusalusta Howspacessa on koko palvelukokonaisuuden tallenteet käytössä 15.6.2022 saakka. Voit osallistua valmennukseen haluamallasi laitteella ja haluamastasi paikasta, ja kaikki materiaalit ovat käytössäsi!

MIKSI?
Valmennuksen avulla kehität digitaalista bisnestä tehokkaasti ja tiedät mitä omassa liiketoiminnassasi voi – ja kannattaa – tehdä jo nyt. Opit myös, miten bisnesmuotoilua hyödynnetään digitaalisuuden draiverina ja kasvatat osaamistasi digitaalisessa asiakashankinnassa ja asiakaspalvelussa.

1. Toimi strategia edellä ja kehitä osaamistasi kasvuun
2. Hanki uusia asiakkaita tehokkaasti
3. Varmista paras asiakaskokemus ja tuotteidesi laatu

Kasve auttaa yrityksiä uudistumaan toimintaympäristön muuttuessa ja yrityksen kasvaessa. Olemme kumppanisi liiketoiminnan kehityksessä, osaamisen kehittämisessä ja laadussa ja regulaatioiden hallinnassa. Kanssamme toimiessa kehität osaamistasi ja liiketoimintasi eri-osa-alueita sekä rakennat uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Toimintamme perustuu vankkaan kokemukseen toimialalta, dynaamiseen tiimiin ja osaamisen siirtoon ja sen myötä syntyvään yhteiseen näkemykseen sekä konkreettisiin toimenpiteisiin.

Ota yhteyttä

Mikko Juuti

CEO (-10/2023); Sales

Kaipaatko osaavaa kumppania tueksesi?

Autamme terveysalan yrityksiä menestymään kansainvälisillä markkinoilla. Hyödynnä osaamisemme ja kattavat verkostomme!