HealthDataBusiness@Change

Vie liiketoimintasi uudelle tasolle – Tule mukaan Kasven koordinoimaan osaamisen kehittämisprojektiin!

Kasven HealthDataBusiness@Change on lokakuussa käynnistyvä kehittämisohjelma, joka vastaa digitaaliseen liiketoimintaan, tekoälyyn, kyberturvallisuuteen, kasvuun ja kansainvälistymiseen, sekä parempaan datalähtöisen liiketoiminnan rakentamiseen liittyviin kysymyksiisi.

  • 4 teemaa
  • 3 koulutuskertaa
  • 3 yrityssparrausta

Kehitä osaamistasi parempaan liiketoiminnan rakentamiseen

HealthDataBusiness@Change ei ole kuten mikä tahansa verkkovalmennus. Koulutukset rakentuvat yritysten yhteisistä valmennuspäivistä face-to-face (etäyhteysmahdollisuudella) ja yrityskohtaisista sparrauksista, joissa alansa huippuvalmentajat auttavat tunnistamaan yrityksesi digitaaliset liiketoiminnan kehittämistarpeet ja uudet liiketoimintamahdollisuudet.

Saat uusia ideoita ja näkemyksiä:
  • Teema 1: laatuun ja regulaation
  • Teema 2: tekoälyyn ja kyberturvallisuuteen
  • Teema 3: Riskienhallintaa
  • Teema 4: vientiin ja kansainvälistymiseen, asiakashankinnan tehostamiseen, oman liiketoimintasi kasvattamiseen

Halutessasi autamme sinua käynnistämään organisaatiossasi oman digitaalisen liiketoiminnan kehittämisprojektin.

KATSO AIKATAULU (julkaistaan lokakuun alussa).

Kasven HealthDataBusiness@Change pähkinänkuoressa:

KENELLE?
HealthDataBusiness@Change on ESR-rahoitteinen palvelu kaupallisuuden ja liiketoiminnan kehittymistä tavoittelevien yritysten ja organisaatioiden esimiehille, johdolle, hr-johdolle ja kehitystiimeille toimialasta riippumatta. Organisaatiosta valmennuksiin voi osallistua 1–3 henkilöä. Koko palvelukokonaisuuden hinta on 995 € + alv. / yritys (1 paikka/yritys, isommat määrät sovitaan erikseen). Yksittäiset koulutukset 345 € + alv. / koulutuskokonaisuus.

MISSÄ?
HealthDataBusiness@Change käynnistyy lokakuussa 2021. Valmennukset järjestetään livenä Kuopiossa mutta lähetetään myös Zoom -alustalle. Kasven koulutusalusta Howspacessa on koko palvelukokonaisuuden tallenteet käytössä 15.6.2022 saakka. Voit osallistua valmennukseen haluamallasi laitteella ja haluamastasi paikasta, ja kaikki materiaalit ovat käytössäsi!

MIKSI?
Valmennuksen avulla kehität digitaalista bisnestä tehokkaasti ja tiedät mitä omassa liiketoiminnassasi voi – ja kannattaa – tehdä jo nyt. Opit myös, miten bisnesmuotoilua hyödynnetään digitaalisuuden draiverina ja kasvatat osaamistasi digitaalisessa asiakashankinnassa ja asiakaspalvelussa.

1. Toimi strategia edellä ja kehitä osaamistasi kasvuun
2. Hanki uusia asiakkaita tehokkaasti
3. Varmista paras asiakaskokemus ja tuotteidesi laatu

Kasve auttaa yrityksiä uudistumaan toimintaympäristön muuttuessa ja yrityksen kasvaessa. Olemme kumppanisi liiketoiminnan kehityksessä, osaamisen kehittämisessä ja laadussa ja regulaatioiden hallinnassa. Kanssamme toimiessa kehität osaamistasi ja liiketoimintasi eri-osa-alueita sekä rakennat uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Toimintamme perustuu vankkaan kokemukseen toimialalta, dynaamiseen tiimiin ja osaamisen siirtoon ja sen myötä syntyvään yhteiseen näkemykseen sekä konkreettisiin toimenpiteisiin.

Ota yhteyttä

Kaipaatko osaavaa kumppania tueksesi?

Autamme terveysalan yrityksiä menestymään kansainvälisillä markkinoilla. Hyödynnä osaamisemme ja kattavat verkostomme!