Oletko Sinä tuleva Top Expert?

Kasve on osa Labquality Oytä. Saat tiedon tulevista koulutuksistamme Labqualityn koulutussivuilta. Voit myös liittyä uutiskirjeen tilaajaksi, niin tiedät ensimmäisten joukossa uusista koulutuksistamme.

Kerro soveltuvasta asiantuntijuudestasi ja kiinnostuksestasi tulevia Top Expert koulutuksia kohtaan.

Lukuisat yritykset ja terveysteknologia-ala odottaa uusia tekijöitä joukkoonsa, saavuta siis unelmiesi työpaikka ja ura avullamme.

Toistaiseksi emme ota vastaan rekisteröitymisiä osaajapooliin. Voit seurata tiedotuksiamme Top Expert-koulutuksista Labquality Oy:n kanavissa. 

Me yhdistämme rajat ylittävän osaamisen, asiantuntijat ja yritykset:

 • yli 100 menestyksekästä uratarinaa
 • yli 60 tyytyväistä yrityskumppania
 • yli 90% työllistyy koulutuksen jälkeen
 • 4,5/5 huippuarvio koulutettavilta saamissamme palautteissa
Uutta osaamista ja ura terveysteknologia-alalla

Etsitkö merkityksellistä työtä korkean teknologian parissa? Haluatko tarjota asiantuntemuksesi terveys- ja teknologiayritysten käyttöön? – Tule osaksi menestyvien yritysten tarinaa!

Työmarkkinoille on muodostunut tilanne, jossa kysyntä ja tarjonta eivät kohtaa. Korkean teknologian start-up ja pk-yritykset kärsivät merkittävästä osaajapulasta. Miksi työvoimaa ja asiantuntijaosaamista ei riitä kaikille? Tarjolla oleviin rooleihin vaaditaan soveltavaa osaamista, tekijäasennetta ja ammattitaitoa. Usein yritysten tarpeet ovat niin uniikkeja, että osaamista on täydennettävä jo olemassa olevaa tietopohjaa hyödyntäen.

Siksi rekrytoiva koulutusmalli on erinomainen mahdollisuus näyttää omaa osaamista, motivaatiota ja soveltamiskyvykkyyttä todellisissa työelämän tilanteissa. Rekrytoivassa koulutuksessa löydetään sekä työtehtävään että työyhteisöön aidosti sopiva osaaja – todellinen match.

 

Katso tästä prosessi-insinööri Heikki Pölösen kokemus työllistymisestä korkean teknologian suomalaiseen kärkiyritykseen Dispelixiin:

 

Koulutuksen tavoite ja sisällöt

Koulutuksien tavoitteena on löytää asiantuntijaprofiilin ja korkeakoulututkinnon omaavia työnhakijoita ja kouluttaa heistä huippuosaajia kasvaville ja osaajapulasta kärsiville toimialoille. Koulutuksiin on käynnissä jatkuva haku ja mukana on tasokkaita yrityskumppaneita ympäri Suomen.

Rekrytoivassa koulutusmallissa Kasve huolehtii yrityksen ja osaajan tarpeiden kartoittamisesta, rekrytoinnin valmistelusta, asiantuntijakoulutuksen tarjoamisesta ja osaajan kehittymisestä koulutusohjelman aikana. Koulutukseen yhdistetään 4 kuukauden työssäoppimisjakso suoraan yrityksen palveluksessa. Näin varmistetaan yritys-työntekijä yhteistyön toimivuus ja onnistuminen. Kasve tarjoaa lisäksi omat terveys- ja teknologia-alan verkostonsa osaajan ja kumppaniyritysten käyttöön. Verkostot ja henkilökohtainen valmennus mahdollistavat Sinulle suotuisan urakehityksen lukuisat mahdollisuudet!

 

Koulutuksen sisältö ja teemat

Koulutus sisältää 80 päivää työssäoppimista, 8 ryhmäkoulutuspäivää, kehittämistehtävän ja henkilökohtaista sparrausta. Koulutuksen sisällöt koostuvat seuraavista aiheista:

 1. Kansainvälinen liiketoimintaosaaminen ja myynti: markkinoiden tunnistaminen ja pääsy, kansainvälinen kauppa, liiketoiminnan kehittäminen ja myynti, markkinointi ja viestintä, jakelijaverkostot, ansaintalogiikka, hinnan määräytyminen, rahoitusmahdollisuudet ja sopimusasiat.
 2. Tuotekehitys ja projektiosaaminen: innovaatiot, tuotekehitys, tuotteistaminen, tuotepäällikön tehtävät, tuotteiden elinkaari, myynnin ja markkinoinnin tuki, tuotekehityksen ja tuotannon prosessit, ohjelmistokehitys, resursointi ja projektinhallinta.
 3. Laadun- ja riskienhallinta: laadunhallinta ja regulaatiot, laatujärjestelmät, riskienhallinta, liiketoimintastrategia, kilpailuedun tunnistaminen ja liiketoiminnan kehittäminen.
 4. Toimialaosaaminen ja työelämä: terveys- ja teknologiatoimialan vaatimukset, trendit ja tulevaisuus, työelämätaidot, osaamisen kehittäminen ja asiantuntijaviestintä.

 

Miten haen ja pääsen mukaan?

Tiedätkö Sinua kiinnostavan toimialan, yrityksen tai työyhteisön? Vinkkaa mielenkiintosi kohde meille hakulomakkeella, niin osaamme auttaa parhaiten “täydellisen matchin muodostumisessa”. Olemme Sinuun myös yhteydessä, kun Top Expert koulutuksistamme löytyy kiinnostavia mahdollisuuksia ja osaajia etsiviä yrityksiä. Jättämällä tietosi pääset osaksi Kasven osaajavälitysverkostoa ja Sinulle avautuu mahdollisuus löytää unelmiesi työpaikka!

Arvostamme koulutus- tai työkokemusta esim. seuraavilta aloilta:

 • Tekniset alat
 • Ohjelmistoala
 • Kaupalliset alat
 • Tutkimus- ja laboratorioala
 • Terveys- ja hyvinvointiala
 • Bio- ja ympäristöala
 • Lääke- ja apteekkiala
 • Elintarvike- ja ravitsemusala


Koulutuksiin valittavilta henkilöiltä edellytetään korkeakoulututkintoa (ammattikorkeakoulu tai yliopisto) tai riittävästi soveltuvaa työkokemusta. Koulutuksen alkaessa hakijan tulee olla työtön, työttömyysuhanalainen tai osa-aikaisesti työskentelevä.
Soveltuvuus arvioidaan haun edetessä. Osaajien valinnassa toimitaan yhteistyössä TE-palveluiden kanssa.

ely logo

Ota yhteyttä

Mikko Juuti

CEO (-10/2023); Sales

Henna Heiskanen

Education Ambassador

Kaipaatko osaavaa kumppania tueksesi?

Autamme terveysalan yrityksiä menestymään kansainvälisillä markkinoilla. Hyödynnä osaamisemme ja kattavat verkostomme!