Avoimet työpaikat

Sinustako kasvelainen? Hae töihin tai työharjoitteluun Kasvelle.

Kasve on terveysteknologia-alalla toimiva asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa asiakkailleen palveluita monipuolisesti liiketoiminnan kehittämiseen, laadunhallintaan, toimialan regulaatioihin, ohjelmistokehitykseen, sekä osaamisen kehittämiseen liittyvissä haasteissa.

Autamme lääkinnällisiä laitteita ja diagnostiikkaa kehittäviä ja valmistavia yrityksiä, laboratorioita ja CRO:ita varhaisvaiheen startup-yrityksistä suuryrityksiin saavuttamaan kasvua ja kansainvälistymistä, missä tahansa kaupallistamisen tai tuotekehityksen vaiheessa.

Haussa olevat tehtävät

Julkaisemme tähän ajankohtaiset ja hakuun tulevat tehtävät. Juuri nyt tiimimme on täydellinen, mutta suunnittelemme myös tulevia rekrytointeja. Seuraathan viestintäämme aktiivisesti!

Jätä avoin hakemus!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen sähköpostitse osoitteeseen rekry@kasve.com. Myös työharjoittelu ja opinnäytetiedustelut ovat tervetulleita. Kasvesta lisätietoa löydät myös Facebookista, LinkedInstä, Instagramista ja vähän Twitteristäkin. Odotamme innolla, että kertoisit miksi juuri sinä olisit ”se oikea” meille!

Lisätietoja

Kirsi Marin

Training Services Manager