Avoimet työpaikat

Sinustako kasvelainen? Hae töihin tai työharjoitteluun Kasvelle.

Kasve on terveysalalla toimiva asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa asiakkailleen palveluita monipuolisesti liiketoiminnan kehittämiseen, laadunhallintaan ja toimialan regulaatioihin sekä ohjelmistokehitykseen liittyvissä haasteissa.

Autamme lääkinnällisiä laitteita ja diagnostiikkaa kehittäviä ja valmistavia yrityksiä, laboratorioita ja CRO:ita varhaisvaiheen startup-yrityksistä suuryrityksiin missä tahansa kaupallistamisen ja tuotekehityksen vaiheessa saavuttamaan kasvua ja kansainvälistymään.

Tällä hetkellä haemme:

EDUCATION AMBASSADOR

Me Kasvella haluamme mahdollistaa terveysteknologia-alan kasvun ja menestyksen. Olemme asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisesti liiketoiminnan kehittämiseen, laadunhallintaan ja regulaatioihin, koulutuksiin sekä ohjelmistokehitykseen liittyviä palveluita. 

Arvomme ovat: luottamus, avoimuus, liiketoiminnan vastuullisuus, eettisyys, vertaistuki, työhyvinvointi ja monimuotoisuus. Siksi työntekijöidemme hyvinvointi ja onnellisuus on meille tärkeää.

Etsimme kasvavaan tiimiimme yhtä tai useampaa koulutuskoordinaattoria. 

Toivomme Sinulla olevan:

  • Korkeakoulututkinto (AMK tai yliopisto esim. kaupallinen-, yhteiskunta-, teknologia- tai terveysala)
  • Kokemusta koulutusten järjestämisestä ja organisoinnista (luetaan eduksi)
  • Kiinnostusta terveysteknologia-alaa kohtaan
  • Prosessiorientoitunutta asennetta ja paineensietokykyä
  • Kehittämismyönteistä työotetta ja oma-aloitteisuutta
  • Teknologia, tieto- ja viestintäteknistä osaamista
  • Erinomaiset vuorovaikutustaidot ja esiintymiskykyä
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu muun muassa koulutusten järjestäminen, hallinnolliset asiat, sopimusten laatiminen, viestintä- ja markkinointi sekä yhteistyö koulutettavien ja yritysten kanssa. Arvostamme asiakaslähtöistä asennetta, kykyä toimia sosiaalisissa tilanteissa ja myyntihenkisyyttä.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva. Tarjoamme Sinulle kattavat henkilöstöedut ja loistavan työyhteisön. Tule mukaan sankariksemme!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkapyyntösi sähköpostitse osoitteeseen rekry@kasve.fi, niin otamme sinuun pian yhteyttä. Lisätietoja: Mikko Juuti, mikko.juuti@kasve.fi tai +358 40 485 8826.

Tehtävä täytetään, kun sopiva henkilö löytyy.

Jätä avoin hakemus!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen sähköpostitse osoitteeseen rekry@kasve.fi.

Kasvesta lisätietoa löydät osoitteesta myös Facebookista, LinkedInstä, Instagramista ja vähän Twitteristäkin. Innolla odotamme, että kerrot, miksi sinä olisit ”se oikea” meille!

Voit kontaktoida meitä halutessasi myös LinkedInin kautta, niin pääsemme kätevästi näkemään CV:si.

Lisätietoja