Terveysalan liiketoiminnan kehittäjä

Kasve on terveysteknologia-alalla toimiva moderni asiantuntijaorganisaatio, jonka asiakkaita ovat mm. terveys-, teknologia- ja diagnostiikkayritykset, laboratoriot ja CxO -organisaatiot, korkean teknologian ja fotoniikan alan yritykset, sekä erilaiset julkisen sektorin toimijat.

Kasven palvelut koostuvat kolmesta kivijalasta: asiantuntijapalveluista, digitaalisista työkaluista sekä koulutuspalveluista. Työskentelemme säännöllisesti mm. tutkimukseen ja tuotekehitykseen, laadunhallintaan ja rekisteröintiin sekä liiketoiminnan kehittämiseen liittyvien kokonaisuuksien parissa.

Oman ohjelmistokehityksen myötä tunnemme erityisen hyvin terveysalan ohjelmistojen ja tietojärjestelmien kehittämisprojektit, ohjelmistokehitysympäristöt ja niiden viranomaisvaatimukset.

 

Kasve on myös ainoana terveysalan asiantuntijayrityksenä valittu Ely-keskuksen Yrityksen kehittämispalveluiden (Kehpa) kansalliseksi puitesopimustoimittajaksi kolmella eri osa-alueella:

  1. Kasvu ja kansainvälistyminen
  2. Tuottavuus ja digitalisointi
  3. Innovaatioiden kaupallistaminen

Lue lisää Kehpa-palveluistamme täältä.

Toimimme myös Business Finlandin Innovaatiosetelin palveluntarjoajana. Innovaatioseteliä voidaan hyödyntää hyvin monenlaisiin innovaatioimintaa ja kansainsälistymistä edistäviin toimenpiteisiin. Lue lisää Business Finlandin Innovaatiosetelistä ja sen hyödyntämisestä.

Kaipaatko osaavaa kumppania tueksesi?

Autamme terveysalan yrityksiä menestymään kansainvälisillä markkinoilla. Hyödynnä osaamisemme ja kattavat verkostomme!