Liiketoiminnan analyysit ja strateginen kehittäminen

Kasve tuntee terveysalan liiketoiminnan erityispiirteet ja voi auttaa sinua tunnistamaan ja saavuttamaan kasvutavoitteesi.

Terveysalan syväosaamista

Terveysalan liiketoiminta on erittäin rahoitusintensiivistä ja sitä ohjaavat raskaat regulaatiot. Tunnemme terveysalan liiketoiminnallesi asettamat erityispiirteet ja voimme olla monipuolisesti tukenasi organisaation ja toiminnan kehittämisessä.

Palvelu voidaan aloittaa erilaisilla nykytilan analyyseillä, jossa liiketoimintaa tarkastellaan moniulotteisesti esimerkiksi asiakkaiden, markkinoiden, regulaatioiden, osaamisen, rahoituksen ja liiketoimintamallin näkökulmasta. Voimme olla mukana laatimassa yritykselle kasvustrategiaa tai kulkea mukana sparraamassa kasvusi eri vaiheissa.

Suuntaa strategiaprosessiin

Strategia on kenties tärkein yrityksen toimintaa ohjaava ja linjaava asia. Huolellisesti toteutettu strategiatyö on pitkäjänteinen prosessi, jossa tärkeämpää on usein liiketoiminnan huolellinen tarkastelu ja analysointi, kuin itse lopputulos.

Tarkoin asetetuilla mittareilla liiketoimintaa puolestaan ohjataan siihen suuntaan, mikä parhaiten palvelee yrityksen kasvua ja menestystä. Olemme olleet mukana useiden asiakkaidemme strategiaprosesseissa auttamassa varmistamaan, että yritys kehittyy oikeaan suuntaan oikealla vauhdilla.

Sanomattakin on selvää, että kattavat kansainväliset verkostomme ovat aina käytettävissäsi. Kasven liiketoimintaosaajista Elias Haapakorva, Mikko Juuti ja Juhani Lahdenperä toimivat myös Yrityksen Kehittämispalveluiden puitesopimuskonsultteina, joten tarjoamme analyysi- ja kehittämispalveluita käyttöösi myös Kehpa-päivillä.

Ota yhteyttä

Mikko Juuti

CEO (-10/2023); Sales

Elias Haapakorva

Executive Chairman (-10/2023); Head of QARA, Medical Devices

Kaipaatko osaavaa kumppania tueksesi?

Autamme terveysalan yrityksiä menestymään kansainvälisillä markkinoilla. Hyödynnä osaamisemme ja kattavat verkostomme!

Yhteydenottolomake

Tutustu muihin palveluihimme