Oletko Sinä tuleva Top Expert?

Hae mukaan koulutukseen!

Uutta! Hyödynnä etätoteutuksen mahdollisuudet

Kasve toteuttaa koulutusosion tarvittaessa etäyhteyksin (Zoom-alustalla) ja englanninkielisenä. Työssäoppimisen etätoteutusmahdollisuudesta kerrotaan tehtävänkuvauksissa, myös koulutuksen yhteyshenkilöt antavat mielellään lisätietoa.

LUE KOULUTUKSEN ESITE TÄÄLTÄ

Solutions TopExpert RekryKoulutus:

 • 80 päivää työssäoppimista
 • 8 koulutuspäivää
 • kehittämistehtävä
 • henkilökohtaista sparrausta

Suosittu Top Expert RekryKoulutus konsepti saa jatkoa – tsekkaa lisähaussa oleva paikka alta!

Koulutuksen tavoitteena on löytää asiantuntijaprofiilin ja korkeakoulututkinnon omaavia työnhakijoita ja kouluttaa heistä huippuosaajia kasvavan ja osaajapulasta kärsivän korkean teknologian toimialalle.

Solutions Top Expert RekryKoulutuksen hakuprosessi ja koulutettavien rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Pohjois-Savon TE-palveluiden kanssa. Koulutuksen yrityskumppanit sijoittuvat pääasiassa Pohjois-Savon alueelle mutta toteutukseen pääsee mukaan yrityksiä ympäri Suomen.

Koulutus järjestetään Kasve Oy:n Top Expert -konseptilla, jota on toteutettu jo kahdeksan kertaa: yli 80% koulutuksen suorittaneista on tällä hetkellä työllistyneenä (suurin osa entisessä harjoittelupaikassaan)!

RekryKoulutuksen sisältö

Koulutus sisältää työssäoppimisjakson (80 pv) kumppaniyrityksessä, henkilökohtaista sparrausta (6+2h), sekä tarvelähtöistä, teknologia-alan erityisosaamiseen liittyvää koulutusta (8 pv) esimerkiksi seuraaviin kokonaisuuksiin liittyen:

 1. Kansainvälinen liiketoimintaosaaminen: markkinoiden tunnistaminen, markkinoille pääsy, kansainvälinen kauppa, jakelijaverkostojen tunnistaminen ja valinta, ansaintalogiikka ja hinnan määräytyminen, sopimusasiat.
 2. Tuoteosaaminen: tuotteistaminen, tuotepäällikön tehtävät, tuotteiden elinkaari, kuinka tukea myyntiä ja markkinointia, tuotekehityksen ja tuotannon prosessit, ohjelmistokehitys, ohjelmistokehityksen projektipäällikkönä toimiminen
 3. Laadunhallintaosaaminen: laadunhallinta ja regulaatiot, laatujärjestelmät, riskienhallinta, liiketoimintastrategia, kilpailuedun tunnistaminen, liiketoiminnan kehittäminen ja innovaatiotoiminta
 4. Tuotekehitysosaaminen ja projektiosaaminen: toimialan erityiskysymykset, yrityslähtöisten kehittämiskokonaisuuksien suunnittelu ja toteutus (mm. tuotekehitysprojekti, kaupallistamisprojekti, sisäinen kehittämisprojekti), resursointi, rahoitusmahdollisuudet

 

Koulutuksen aikataulu ja toteutus

Koulutuksen aloitus 31.1.2022, kesto 80 työpäivää sisältäen koulutuspäivät (56h) ja työssäoppimisen yrityksessä. Koulutus päättyy 24.5.2022.

Kasve toteuttaa tarvittaessa koulutusosion etäyhteyksin tai hybridimallina (Zoom) ja englanninkielisenä. Työssäoppimisen etätoteuttamismahdollisuudesta kerrotaan tehtävänkuvauksissa, koulutuksen yhteyshenkilöt antavat myös mielellään lisätietoa!

Hakuehdot RekryKoulutukseen

Hakijan tulee olla työtön, työttömyysuhanalainen tai osa-aikaisesti työskentelevä. Ota tarvittaessa yhteyttä TE-palveluihin ja selvitä täyttyvätkö hakuehdot kohdallasi. Koulutukseen valittavilta henkilöiltä edellytetään korkeakoulututkintoa (ammattikorkeakoulu tai yliopisto) tai riittävästi muuta työkokemusta esimerkiksi seuraavilta aloilta:

 • Kaupalliset alat
 • Tekniset alat
 • Mittaustekniikka
 • Ohjelmistotekniikka / ICT
 • Bio- ja ympäristöala
 • Terveys- ja hyvinvointiala
 • Elintarvike-, lääke- ja ravitsemusala
 • Tutkimus- ja laboratorioala

 

Työnantajakumppanit ja tehtäväkuvaukset

LISÄHAKU AO. POSITIOIHIN (21.1.21.2.2022):

Smart PD Solutions etsii tuoteomistajaa / projektipäällikköä tiimiinsä Oulun seudulle. Yrityksemme kehittää peritoneaalidialyysipotilaille seurantajärjestelmää, joka helpottaa munuaispotilaiden päivittäistä elämää ja parantaa hoitotuloksia. Haluamme tarjota korkealaatuisia ja innovatiivisia palveluita nefrologian klinikoille, jotta kotidialyysin valitseminen potilailleen on kannattava ja kestävä valinta. Työtehtäviisi kuuluu mm. yhteistyökumppaneiden (kliiniset ja teknologiset partnerit) kontaktointi, hallinta ja verkoston laajentaminen, tuoteomistajuus, terveyspalvelu applikaation kehittäminen ja ylläpito. Tuotteen omistajana pääset vastaamaan tuotteesta, vaatimusmäärittelystä, tuotekehityksestä sekä kommunikaatiosta sidosryhmiin. Lisäksi pääset osallistumaan kustannusvaikuttavuuden arviointiin, myyntiin, markkinointiin ja rahoitusten hakemisprosessiin yhdessä muun tiimin kanssa. Tehtävässä eduksi on kokemus tai kiinnostus esimerkiksi: terveyden, terveysteknologian, biotieteiden tai kliinisen osaamisen parista, ymmärrys ISO-standardeista ja laadunhallinnasta ja/tai konseptoinnista, palvelumuotoilusta ja muista asiakasnäkökulmaa syventävistä suunnittelumenetelmistä. Kiinnostus puettavaan teknologiaan (wearables) ja ohjelmistoihin lääkinnällisinä laitteina (SaMD) on etu tulevissa työtehtävissäsi. Meillä arvostetaan hyviä tiimitaitoja, oma-aloitteisuutta ja kehittämismyönteistä työotetta. Mahdollinen kansainvälinen kokemus kertoo rohkeudestasi ja tukee yrityksemme kansainvälistymistä. Toivomme sinulla olevan lisäksi hyvät kommunikointitaidot, korkeakoulutausta (soveltuva amk tai yliopistotutkinto) ja erinomainen kielitaito (suomi ja englanti). Työssä on etätyömahdollisuus. Start-up yrityksessä pääset tekemään monipuolista ja vaikuttavaa käytännön työtä – siksi tarjoammekin sinulle loistavan mahdollisuuden kehittyä asiantuntevassa ja innovatiivisessa tiimissämme!

Kasve hakee projektiasiantuntijaa lääkinnällisten laitteiden laatu- ja regulaatioprojekteihin. Olemme asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa palveluita asiakkailleen monipuolisesti liiketoiminnan kehittämiseen, laadunhallintaan ja regulaatioihin, koulutuksiin sekä ohjelmistokehitykseen liittyen. Autamme lääkinnällisiä laitteita ja diagnostiikkaa kehittäviä ja valmistavia yrityksiä aina laboratorioista ja varhaisvaiheen startup-yrityksistä suuryrityksiin asti missä tahansa kaupallistamisen ja tuotekehityksen vaiheessa saavuttamaan kasvua ja kansainvälistymään. Toivomme Sinulla olevan taustaa esimerkiksi: terveysalan tehtävistä, lääkinnällisten laitteiden tuotekehityksestä tai yleisestä laatuasiantuntijuudesta sekä asiakasprojektien hallinnasta ja projektimyynnistä. Vaihtoehtoisesti voit tuoda osaamista myös seuraavilta aloilta: ICT, ohjelmistotuotekehitys ym. Tätä arvostamme erityisesti: löydät intohimoa työstä, jossa voit aidosti auttaa asiakkaita heidän tuotteidensa markkinoille saattamisessa, haluat oppia lisää ja kehittää osaamistasi lääkinnällisten laitteiden regulaatioista (MDR, IVDR). Hakijalta toivotaan korkeakoulututkintoa (AMK, yliopisto) ja hyvää kielitaitoa (suomi ja englanti). Työskentely tiimissämme onnistuu niin etänä kuin livenä ja tarjoamme Sinulle kattavat henkilöstöedut ja loistavan työyhteisön.

Haku on avoinna (21.1-21.2)!

Koulutukseen haku on kaksiosainen (HUOM! molemmat hakemukset vaaditaan):

 1. Sähköinen hakulomake:
  TE-palveluiden koulutusnumero Solutions Top Expert RekryKoulutukselle on 703197 (Kuopio) ja hakuohjeet Te-palveluiden verkkosivuilla (Kuopio).
 2. Vapaamuotoinen hakemus ja CV, jotka lähetetään sivun alaosassa olevalla sähköisellä lomakkeella. Liitä sähköiseen lomakkeeseen CV ja avoin hakemuksesi (pdf. muodossa). Merkitse hakemustiedostojen otsikoksi nimesi. Kuvaa vapaamuotoisessa hakemuksessa lähtötilannettasi, sekä valmiuksiasi ja kehittymistarpeitasi: Miksi juuri Sinä olet tuleva Solutions Top Expert?

 

Huomioithan, että hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana!

 

Hakuvaiheen aikataulu:

Hakuaika alkaa: 21.1.-21.2.2022
Hakuaika päättyy: 21.2 (klo 23.59)
Kutsu esihaastatteluun valituille: 22.2
Työhaastattelu: 23.2
Valinta koulutukseen: 24.2
Koulutus: 31.1-24.5.2022 (jatkettu koulutusaika myöhemmin valituille henkilöille 7.3-30.6.2022)

Haluatko mukaan työnantajakumppaniksi? Lue lisää täältä!

TE-Live rekrytointitapahtumat

TE-Live lähetykset järjestetään 30.11 n. klo 11 (Pohjois-Savo) ja 7.12 n. klo 14 (Pohjois-Pohjanmaa). Seuraa Te-Live verkkosivuja ja Youtube-kanavia: Pohjois-Savo & Pohjois-Pohjanmaa. Lähetyksistä tulee myös tekstitetyt tallenteet. Katso Pohjois-Savon tallenne TÄÄLTÄ. Mukana on yritysten edustajia sekä kouluttajan edustaja kertomassa lisätietoja ja vastaamassa kysymyksiin.

Lähetä hakemuksesi Kasvelle:

Solutions Top Expert -koulutus 2022

 • Accepted file types: pdf, Max. file size: 100 MB.
 • Max. file size: 100 MB.

ely logo

Ota yhteyttä

Kirsi Marin

Training Services Manager

Ville Pihlajamäki

Quality Specialist

Kaipaatko osaavaa kumppania tueksesi?

Autamme terveysalan yrityksiä menestymään kansainvälisillä markkinoilla. Hyödynnä osaamisemme ja kattavat verkostomme!