DevEd RekryKoulutus 2023

Haku on päättynyt 14.5.2023!
Lisätietoa: www.deved.fi/hakijalle/

Koulutuksen tavoitteena on löytää asiantuntijaprofiilin ja korkeakoulututkinnon omaavia työnhakijoita ja kouluttaa heistä huippuosaajia kasvavan ja osaajapulasta kärsivän fotoniikan ja korkean teknologian toimialalle.

DevEd RekryKoulutuksen hakuprosessi ja koulutettavien rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Talentreen, ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa. Koulutuksen yrityskumppanit ja työtehtävät julkistetaan myöhemmin, mutta osaajat voivat osallistua toteutukseen ympäri Suomen.

Koulutus on järjestetty jo 10 kertaa: yli 83% koulutuksen suorittaneista on tällä hetkellä työllistyneenä (suurin osa entisessä harjoittelupaikassaan)!

Lanseeraamme uuden DevEd RekryKoulutuksen 2023! 

Julkaisemme helmikuussa 2023 uuden brändin ja verkkosivut DevEd RekryKoulutukselle yhdessä Talentreen kanssa! Rekrytointiväylän ja uuden koulutuksen verkkosivut: www.deved.fi

Yleistä tietoa

Koulutus sisältää työssäoppimisjakson (80 pv) kumppaniyrityksessä, henkilökohtaista sparrausta ja coachingia (8h), kehittämistehtävän sekä ohjelmistokehityksen erityisosaamiseen liittyvää ryhmäkoulutusta (8 pv). Työnantajakumppani vastaa perehdytyksestä yrityksen toimintakulttuuriin ja työssäoppimisesta harjoittelun aikana, sekä osallistuu yhdessä sovitun kehittämistehtävän ohjaukseen. Koulutuksen sisältö räätälöidään työnantajakumppanien ja osaajien tarpeiden mukaan seuraavien teemojen ympärille ja teemoihin syvennytään tarvelähtöisesti kehittämistehtävään linkittyvissä sparrauksissa:

 1. Industry know-how & technical expertise: Frontend – UI/UX Design – Material Design, Frontend Development – React, Backend Development – Node.JS, Backend Development – Data Models and SQL, Beyond the Code, Cloud platforms and cyber security in SW Development.
 2. Project development expertise: e.g. planning and implementation of company-oriented development entities, Scrum, GitLab, Jira & Confluence.
 3. Marketing & sales expertise: e.g. general understanding marketing and sales, professional sales skills in worklife, implementing software project under company strategy.
 4. Quality & risk management expertise: e.g. software life cycle, responsibility, cybersecurity, quality and risk management.
 5. Work life skills: content will be tailored based on the needs of the trainees.

 

Mitä tarjoamme yrityksille?

RekryKoulutus on mainio väylä tuoda yritykseen uusia osaajia! Rekrytoinnin tarve ja asiantuntijan tehtävänkuva voi liittyä esim. tutkimukseen, suunnitteluun, projekteihin, myyntiin, tuotekehitykseen, ohjelmointiin tai laadunhallintaan. Koulutuksen tavoitteena on varmistaa kasvavien yritysten osaavan työvoiman saatavuus räätälöidyn tarvelähtöisen koulutuksen avulla. Koulutettaviksi haetaan korkeakoulutettuja jo riittävän asiantuntijaprofiilin ja kokemuksen omaavia hakijoita yhdessä mahdollisen tulevan työnantajan kanssa.

Työnantajakumppanille tarjotaan Kasven toteuttamana:

 • hakukuvauksen laatiminen ja markkinointi
 • hakijoiden rekrytointiprosessi
 • hakijoiden esisoveltuvuusarviointi
 • esivalinta ja -haastatteluprosessi
 • valitulle hakijalle tarvelähtöinen ja räätälöity koulutus
 • koulutettavan henkilökohtainen seuranta ja coaching
 • tarvelähtöistä yrityssparrausta ja perehdytyksen tuki

 

Hakuvaihe on riskitön ja vaivaton! Laadimme yhdessä yrityksen tarpeisiin sopivan tehtävänkuvauksen, jonka perusteella osaajahaku käynnistetään. Muodostuvasta hakijapoolista yritys pääsee valitsemaan Kasven ja Talentreen esityksen pohjalta parhaat hakijat työhaastatteluun. Kasve esihaastattelee kandidaatit ja työnantajakumppani valitsee itselleen koulutettavan. Sitoutuminen koulutuksen työnantajakumppaniksi tapahtuu vasta, kun osaaja on valittu ja koulutus pääsee alkamaan.

Rekrytointikoulutuksen kustannukset jakautuvat ELY-keskuksen (70%) ja osallistuvan yrityksen (30%) kesken. Yrityksen osallistumismaksu on vain 3000 € + alv. / osaaja (ei muita piilo- tai henkilöstökuluja)! Rekrytoivan koulutuksen kautta työllistäminen on monin verroin helpompaa ja edullisempaa kuin suorarekrytointi.

Lisätietoa rekryväylästä ja koulutuksesta


Kirsi Marin
Training Services & Talent Manager, Kasve Oy
kirsi.marin@kasve.com
+358 50 321 4884

HUOM! Pyydämme kärsivällisyyttä hakemuksiin vastaamisessa ja valintojen suhteen. Käsittelemme suuren määrän hakemuksia ja vastaamme jokaiselle hakijalle. Kiitos ymmärryksestäsi.

Ota yhteyttä

Kirsi Marin

Training Services Manager

ely logo

Kaipaatko osaavaa kumppania tueksesi?

Autamme terveysalan yrityksiä menestymään kansainvälisillä markkinoilla. Hyödynnä osaamisemme ja kattavat verkostomme!