Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivät Turussa 22.-24.5.2023 – reissutunnelmat

toukokuu 31, 2023

Kasven iskuryhmä osallistui ensimmäistä kertaa Turussa järjestetyille Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päiville. ATK-päivillä on asiaan vihkiytyneille ja huhupuheissa legendaarisen tapahtuman maine. Päiville mennään tapaamaan tuttuja, kuuntelemaan luentoja ajankohtaisista aiheista, tyhjentämään näytteilleasettajien give-away -varastot (huom! Sisältää paitsi perinteistä messukamaa juomapulloista, namusista, avainnauhoista ja kynistä myös kuohariin, muihin juomiin, mojitoihin, slushieihin jne) sekä rokkaamaan kuuluisissa iltajuhlissa. Pyrimme konkari-Juhan oppien mukaisesti sulautumaan joukkoon ja tuomaan mukaan myös omaa maustettamme yhteisstandilla Kuopio Healthin ja Esior Oy:n kanssa.

 

ATK-päivät keräävät vuosittain ison osallistujajoukon suurista entisten sairaanhoitopiirien omistamista yhtiöistä sekä nykyisistä hyvinvointialueista. Näytteilleasettajiin kuuluu suuria IT-alan yrityksiä, in-house yhtiöitä, laitevalmistajia, palveluntuottajia, terveys- ja hyvinvointialan start-upeja jne. Skaala oli laaja ja näyttelyhalli täyttyi mukavan kirjavasta joukosta näytteilleasettajia ja messuvieraita. Näyttelyssä pystyi kirjaimellisesti ottamaan popcornit ja juomat esiin sekä nauttimaan seurasta ja showsta!

 

Virallisen ohjelman aiheina oli tänä vuonna esim. terveydenhuollon digitalisaation trendit, älyteknologia päätöksenteon tukena ja kyberturvallisuus. Puheet olivat jakautuneet useaan saliin, ja kiinnostuneita kuulijoita riitti joka sessioon.

 

ATK-päivien suurimmat kotiinviemiset tulivat verkostojen vahvistamisen ja luomisen saralla. Paras meno oli maanantai-illan get together -tapahtumassa, jolloin myös näyttelyssä kävi suurin kuhina – ainakin meidän osastolla. Tuolloin tehtiin myös suurin lovi meidän karkkivarantoon, ja arvontalipukkeita täytettiin ahkerimmin. Arpomamme Ilkka Juuson ISO 13485-laadunhallintajärjestelmän laatimiseen pureutuva kirja keräsi kiinnostusta ja ehkäpä ensi vuonna arvomme Ilkan uuden, ohjelmistokehityksen ja laadunhallintajärjestelmän yhteenlinkkaamiseen keskittyvän kirjan! Siispä pysykää kuulolla!