Pinnalla nyt

Katso tulossa olevat koulutukset ja tapahtumat, lue laadunhallintaan ja regulaatioihin liittyviä uutisia, pysy kärryillä yrityksille tarjottavista kehittämistuista ja tutustu Kasven uusiin tiimiläisiin. Täältä löydät aiheet, jotka ovat ajassa kiinni.

Ajankohtaista
Blogi
Kasven uusi perhe: Labquality

Lue lisää
Ajankohtaista
Kasve Slushissa

Lue lisää
Ajankohtaista
Labqualityn tiimipäälliköt vierailulla Kuopiossa

Kun kaksi innovatiivista yritystä, Labquality ja Kasve päättivät yhdistää voimansa (tiedote) Labqualityn ostaessa Kasven koko osakekannan, se avasi oven uusille mahdollisuuksille ja syvensi molempien yritysten intoa kohti yhteistä tulevaisuutta. Tämän uuden yhteistyön ensimmäinen konkreettinen askel otettiin Kuopiossa 4.10.2023, kun Labqualityn tiimipäälliköt Anne Suorsa, Mika Siitonen ja Miia Kämppi saapuivat tutustumaan Kasven tiimiin ja heidän toimintaansa.

Lue lisää
Ajankohtaista
Laadunhallinta ja regulaatio
IMDRF Berlin 25.-26.9.

Syyskuun lopulla Berliini sai tilapäisesti Kuopiolta ”mualiman napa” -tittelin kun koko maailma kokoontui kaupunkiin lääkinnällisten laitteiden merkeissä. Mukana oli myös Kasven Ilkka Juuso. Kokouksessa keskustelutti mm. ISO 13485, EU AI Act ja Kliininen data. Lue Ilkan ajatukset kokouksen annista.

Lue lisää
Ajankohtaista
SGS teknisen tiedoston koulutus – lisäoppia lääkinnällisten laitteiden valmistajien tueksi

Nina osallistui 4.10. SGS Akatemian järjestämään teknisen tiedoston koulutuspäivään, jonka aihepiiri käsitteli lääkinnällisten laitteiden bioyhteensopivuutta, sterilointia sekä kliinistä arviointia. Lue lisää.

Lue lisää
Ajankohtaista
Labquality Oy ostaa Kasve Oy:n!

Labquality Oy ostaa Kasve Oy:n! Kasven palvelut täydentävät Labqualityn palvelutarjoamaa ja yritysosto on yrityksen kansainvälisen kasvustrategian mukainen. Yrityskaupalla ei ole vaikutusta Kasven tai Labqualityn asiakassuhteisiin, yhteistyökumppanuuksiin eikä henkilöstön asemaan.

Lue lisää
Ajankohtaista
Blogi
Kasven Ilkka Juuso osallistuu kansainväliseen lainsäätäjien yhteistyöelimen IMDRF:n kokouksiin Berliinissä

Euroopan puheenjohtajavuoden toinen IMDRF-kokous järjestetään Berliinissä ensi viikolla. Tapaamisten asialistalla on muun muassa erikoistuotteiden ja uusien innovaatioiden tie markkinoille. Kokouksiiin osallistuu myös Kasven regulaatioasioiden pääarkkitehti Ilkka Juuso.

Lue lisää
Ajankohtaista
Blogi
Matkallasi kasvuun ja innovointiin – ELYKeskuksen Kehpa-päivät tukenasi!

Yritysten kehittämispalvelut (Kehpa) ovat Ely-keskuksen tukema instrumentti pk-yritysten kasvun, uudistumisen ja kansainvälistymisen edistämiseksi. Yritysten kehittämispalvelua voidaan hyödyntää hyvin monipuolisesti yrityksen liiketoiminnan, tuotteiden ja laadunhallinnan kehittämiseen, innovaatioiden kaupallistamiseen tai esimerkiksi laajemman rahoituksen suunnitteluun ja valmisteluun.

Lue lisää
Ajankohtaista
Blogi
Koulutukset
Tukea rekrytointiin? Tutustu Kasven ja ELY-keskuksen tarjoamaan rekryväylään yrityksille (arvo 7000 €) 

Etsinnässä asiantuntija esimerkiksi projektinhallinnan, tuotekehityksen, myynnin tai laadunhallinnan tehtäviin? - Top Expert on vaivaton, joustava ja yritykselle edullinen rekryväylä!

Lue lisää
Ajankohtaista
Laadunhallinta ja regulaatio
ReguLaatu-verkostosta vertaistukea

Lue lisää