Radical Health Festival Helsinki 2023 12.-14.6.2023

kesäkuu 28, 2023

Helsingissä järjestettiin 12.-14.6.2023 uusi terveysalan tapahtuma Radical Health Festival Messukeskuksessa. Kuopiosta oli edustava joukko Kuopio Healthin osastolla, mukana tietysti myös Kasve Oy. Maanantai oli käynnistyspäivä erityisesti näyttelyn suhteen, mutta ohjelma pyöri iltapäivällä jo useammassa sessiossa. ECHAlliance järjesti Nordic Ecosystem Summitin, joka keräsi edustavan joukon ekosysteemitoimijoita esittäytymään ja verkottumaan. Päivä päättyi lasilliseen kuohuvaa.

Tiistai oli monipuolinen esityspäivä useine rinnakkaissessioineen ja myös vilkkain näyttelypäivä. Osastolla kävijät olivat ilahduttavan kansainvälisiä ja käsitellyt aiheet mielenkiintoisia ja tärkeitä. Tiivis seminaariohjelma verotti ehkä näyttelyyn tutustujien määrää jonkin verran. Illalla oli ohjelmassa vielä Helsingin kaupungin vastaanotto, jossa verkotuttiin ja käytiin vilkkaita keskusteluja.

Näyttelypäivien aikana oli mahdollisuus osallistua Kasven järjestämään arvontaan, jossa palkintona oli Ilkka Juuson kirja ISO 13485 -laatujärjestelmän rakentamisesta. Kirja arvottiin juhlallisin menoin ja toimitettiin onnelliselle voittajalle keskiviikkona iltapäivällä. 

Radical Health Festival toi oman lisänsä kansalliseen terveysteknologia-alan tapahtumatarjontaan ja toivomme tapahtumalle mitä parhainta tulevaisuutta!

Mikäli sinulla on kysyttävää lääkinnällisiin laitteisiin, regulaatioihin, laadunhallintajärjestelmiin tai teknisiin tiedostoihin liittyen, olethan yhteydessä tiimiimme niin autamme teitä löytämään ratkaisut

 

Juha Palve

Senior Advisor