Teknologiayritys Dispelix rekrytoi huippuosaajia Kasven avulla

Kotimainen teknologiayritys Dispelix suunnittelee ja valmistaa lisätyn todellisuuden (AR) läpinäkyviä näyttöjä, joita kytketään esimerkiksi silmälaseihin tai puettaviin tietokoneisiin. Voimakkaassa kasvussa oleva Dispelix on vahvistanut asiantuntijatiimiään Kasven RekryKoulutuksen avulla.

“Dispelix Oy on perustettu vuonna 2015 ja se on kehittynyt nopeasti muutaman ihmisen yrityksestä yli 80 henkilöä työllistäväksi kasvuyritykseksi. Olemme tehneet yhteistyössä Kasven kanssa pari rekrytointiprosessia. Ensimmäisellä kerralla rekrytoimme kaksi uutta työntekijää ja tällä hetkellä meillä on koulutuksessa yksi henkilö. Kasve on antanut meille tärkeää koulutus- ja perehdyttämisapua uusiin tehtäviin”, kertoo yhtiön tuotantojohtaja Petri Stenberg.

RekryKoulutuksessa alan asiantuntijat ja työnantajat kohtaavat

Petrin mukaan liiketoiminnan laajentuessa yrityksessä koettiin haasteita rekrytoinneissa ja tarpeeksi osaavan työvoiman löytämisessä. Kasven RekryKoulutuksen avulla Dispelix on onnistunut rekrytoimaan osaavaa henkilöstöä, jolla on ollut jo valmiina työssä tarvittavia taitoja.

“Kasven avulla olemme saaneet puuttuvaa osaamista taloon, minkä lisäksi he ovat auttaneet meitä merkittävästi uusien työntekijöiden perehdyttämisessä. Kaiken kaikkiaan yhteistyö Kasven kanssa on ollut todella helppoa. Meille oli alusta asti selvää, mitä etsimme, ja Kasve on ottanut hyvin huomioon yksilölliset tarpeemme. Olemme löytäneet taloon niin teknisempää kuin myös pehmeämpää osaamista”, Petri kuvailee.

Koulutus tarjoaa yksilölliset mahdollisuudet kehittyä alan ammattilaisten tukemana

Dispelixin prosessi-insinöörinä työskentelevä Heikki Pölönen löysi unelmien työpaikkansa Kasveen RekryKoulutuksen kautta. Fotoniikkaa opiskellut Heikki vastaa Dispelixillä nykyisin data-analyysista sekä optisista mittauksista.

“Hakiessani tänne olin juuri valmistumisen kynnyksellä ja etsin oman alan työpaikkaa. Ennen RekryKoulutusta minulla oli hieman työkokemusta, joten tavoitteenani oli harjoittaa myös tärkeitä työelämätaitoja. Koulutuksessa olen oppinut paljon vuorovaikutustaitoja, sillä esiintymis- ja kielitaito ovat kehittyneet. Lisäksi koen, että tietotekniset taidot ovat harjaantuneet tänä aikana”, kertoo Heikki.

Heikin mukaan RekryKoulutus on hakijalle erinomainen mahdollisuus pohtia urasuunnitelmia ja kerryttää valmiuksia tulevaan työhön. Myös työnantajan kannalta koulutus on järkevä rekrytointikeino, sillä työntekijän osaamista kehitetään yrityksen tarpeisiin vastaavaksi täsmäkoulutuksella ja henkilökohtaisella sparrauksella.

“Koulutus oli minulle todella positiivinen kokemus. Meillä oli kouluttajien kanssa yhteinen päämäärä ja hyvä keskinäinen luottamus. Mielestäni RekryKoulutus on myös työnantajan näkökulmasta edullinen ratkaisu, sillä se palvelee kummankin osapuolen intressiä. En voi kun suositella”, Heikki kiittelee.