Photonics Top Expert yrityskumppani: Hypermemo

Hypermemo on Joensuulainen lasin laserleikkausteknologiaa kehittävä yritys.

Tehtäväkuvaukset

Hypermemo etsii:

Embedded Software Developeria parantamaan yrityksen teollisuusautomaatiotiimiä. Roolissasi olet vastuussa sulautettujen ohjelmistojen suunnittelusta ja toteuttamisesta yrityksen ratkaisuille ja tuotteille, jotka sisältävät sähköisiä, mikroelektronisia, mekaanisia, optisia ja pneumaattisia komponentteja.

Hakijalla odotetaan olevan korkeakoulututkinto (AMK tai yliopisto) tietotekniikasta, elektroniikasta, teollisuusautomaatiosta tai vastaavasta teknisestä alasta. Lisäksi edellytämme ammatillista työkokemusta sulautettujen järjestelmien kehittämisestä ja hyvää englannin kielen taitoa. Aikaisempaa kokemusta ohjaustekniikasta ja PLC-ohjelmoinnista pidetään etuina. Työtehtävän toimipiste on Joensuussa, etätyötoteutus ei ole mahdollista.

Tuotantopäällikköä tehostamaan yrityksen johtotiimiä. Roolissasi olet vastuussa teollisen mittakaavan tuotantolaitosten suunnittelusta, toteuttamisesta, käyttöönotosta ja jatkohallinnasta.

Hakijalla odotetaan olevan tekninen korkeakoulututkinto (AMK tai yliopisto), hyvä englannin kielen taito ja todennettua kokemusta tuotantolaitoksen toiminnan johtamisesta. Aikaisempaa kokemusta start-up yrityksestä, tuotantolaitosten käynnistämisestä ja toiminnan tehostamisen kasvattamista sekä lasiteollisuuden tuntemusta pidetään etuina. Tehtävä sijaitsee Joensuussa, etätyötoteutus ei ole mahdollista.

Lue lisää Hypermemosta