Työnantajakumppaniksi RekryKoulutukseen

Kaipaako tiimisi uutta osaamista, suunnitteletteko asiantuntijarekrytointia? Lähde työnantajakumppaniksi Top Expert RekryKoulutukseen!

Toimiiko rekrytoiva koulutus?

Löytyykö Huippuosaajia ja työpaikkoja? Kyllä toimii ja kyllä löytyy! Koulutusta on toteutettu menestyksellä jo vuodesta 2018 alkaen. Olemme kouluttaneet jo yli 50 asiantuntijaa ja 83 % koulutuksen suorittaneista on tällä hetkellä työsuhteessa.

Miten pääsemme mukaan työnantajakumppaniksi?

Työnantajakumppaniksi soveltuvat teknologia-, terveys- ja hyvinvointi-, elintarvike- ja ympäristöalalla tai muulla soveltuvalla toimialalla toimivat yritykset tai yritykset, joiden keskeiset asiakkuudet ovat näillä toimialoilla ja jotka etsivät itselleen spesifistä osaamista laadunhallintaan ja regulaatioihin, tuotekehitykseen, kaupallistamiseen ja/tai kansainvälisen liiketoiminnan kehittämiseen liittyen. Työnantajakumppanilla tulee olla aito rekrytointitarve. Työnantajakumppanuuden hyväksyy ELY-keskus ja yritys sitoutuu rekrytointiin työssäoppimisjakson päättyessä edellyttäen, että työssäoppija on suorittanut koulutuksen hyväksytysti.

Mukaan mahtuu 10 yritystä, ota pikaisesti yhteyttä niin varmistat yritykseksi mukana olon!

Keitä ovat tulevat Top Expert -osaajat?

Kasve etsii juuri teidän yritykselle sopivan osaamisprofiilin omaavan tulevaisuuden huippuosaajan, jonka kasvua tuetaan täsmäkoulutuksella ja henkilökohtaisella sparrauksella osana Top Expert RekryKoulutusta.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat korkeakoulutaustaiset (yliopisto- tai AMK-tutkinnon suorittaneet) asiantuntijat, jotka haluavat kehittää omaa osaamistaan liiketoimintalähtöisesti ja työllistyä yrityksiin asiantuntija- ja kehittämistehtäviin.

Koulutus soveltuu esimerkiksi luonnontieteiden, bioalojen, kaupallisten alojen, insinöörin tai tietojärjestelmätieteen koulutuksen saaneille, mutta myös muut koulutusalat voivat soveltua.

Miten nupullaan oleva huippuosaaja tunnistetaan?

Hakuilmoituksessa huomioidaan kumppaniyritysten toiveet ja tarpeet. Työantajakumppanit ja tehtävänkuvat julkistetaan osana hakukuulutusta. Työhaastatteluun valitaan kouluttajan toimesta yritysten toivomiin profiileihin sopivat parhaat hakijakandidaatit sähköisen hakemuksen ja Kasven toteuttaman esihaastattelun avulla.

Sähköinen hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Te-palvelujen kanssa (sähköinen hakemus, CV, vapaamuotoinen hakemus). Koulutettavia pyydetään kuvaamaan vapaamuotoisessa hakemuksessa osaamiseen lähtötilaa, valmiuksia ja kehittymistarpeitaan. Hakemusvaiheessa hakijat voivat nimetä yrityksen, johon ensisijaisesti haluaisivat työllistyä.

Esivalitut kandidaatit esitellään työnantajakumppaneiksi haluaville yrityksille, jotka päättävät ketkä kutsutaan työhaastatteluihin. Yritys valitsee työhaastattelun ja hakudokumenttien perusteella itselleen sopivimman harjoittelijan. Kun sopiva harjoittelija on löytynyt, yritys ja Kasve solmivat koulutussopimuksen ja yritys ja koulutettava harjoittelusopimuksen.

Yrityksen osallistuminen on sitova, kun sopiva ja yrityksen hyväksymä työssäoppija on löytynyt hakuajan puitteissa.

Vaikuta koulutuksen sisältöön

Top Expert RekryKoulutuksen tarkempi sisältö räätälöidään aina osallistuvien yritysten tarpeiden sekä toimialan erityistarpeiden perusteella. Yhtälailla, koulutuksen sisältö rakennetaan tukemaan koulutettavien työharjoittelulle asetettuja tavoitteita sekä laajemmin yrityksissä tunnustettuja kehittämistavoitteita. Koulutettaville rakennetaan henkilökohtainen koulutus- ja sparrauskokonaisuus seuraavien teemojen ympärille. Koulutuksessa hyödynnetään koko Kasven tiimin huippuosaamista!

Koulutuksen keskeiset sisällöt:

Kansainvälinen liiketoimintaosaaminen ja myynti: markkinoiden tunnistaminen ja pääsy, kansainvälinen kauppa, liiketoiminnan kehittäminen ja myynti, markkinointi ja viestintä, jakelijaverkostot, ansaintalogiikka, hinnan määräytyminen, rahoitusmahdollisuudet ja sopimusasiat.

Tuotekehitys ja projektiosaaminen: innovaatiot, tuotekehitys, tuotteistaminen, tuotepäällikön tehtävät, tuotteiden elinkaari, myynnin ja markkinoinnin tuki, tuotekehityksen ja tuotannon prosessit, ohjelmistokehitys, resursointi ja projektinhallinta.

Laadun- ja riskienhallinta: laadunhallinta ja regulaatiot, laatujärjestelmät, riskienhallinta, liiketoimintastrategia, kilpailuedun tunnistaminen ja liiketoiminnan kehittäminen.

Toimialaosaaminen ja työelämä: terveys- ja teknologiatoimialan vaatimukset, trendit ja tulevaisuus, työelämätaidot, osaamisen kehittäminen ja asiantuntijaviestintä.

 

ely logote-palvelut logo

Ota yhteyttä

Kirsi Marin

Training Services Manager

Elli Karttunen

Junior Customer Account Manager

Henna Heiskanen

Education Ambassador

Alkavat koulutukset

Kaipaatko uutta osaamista yritykseesi?

Koulutuksemme pohjautuvat todelliseen, aidoista tapauksista hankittuihin liiketoiminta-, laadunhallinta-, projekti- ja TKI-osaamiseen.