Road to Slush -valmennusohjelma

auttaa itä-suomalaisia startupeja kehittämään liiketoimintaansa

Suomen suurin startup-tapahtuma Slush pidetään Helsingissä 1-2.12.2021.  Slush on startup-yritysten ja teknologiaosaajien keskipiste, joka kokoaa yhteen huipputason kansainväliset sijoittajat, johtajat ja tiedotusvälineet. Tapahtuma kerää Helsinkiin 8000 osallistujaa, reilut 3 500 yritystä sekä 750 sijoittajaa. Slush pyrkii yhdistämään kasvuhakuiset yrittäjät ja eri rahoittajatahot keskenään.

Itä-suomalaiset startupit tilaisuuteen vie Kasve Oy:n Road to Slush -valmennuskokonaisuus, joka tarjoaa väylän päästä kehittämään omia liikeideoitaan ja viemään niitä käytäntöön.

Valmennuksen sisältö:

 • Ennakkotehtäviä joiden avulla saat nopeasti rakennettua sinulle Startup-profiilin ja valmistauduttua pitch-deckin rakentamiseen.
 • 2x Ryhmätapaaminen 2h, jossa käydään yleisesti läpi Slushin tavoitteet ja ohjelman rakentaminen
 • 2x henkilökohtaisia sparrauksia 90min, joissa rakennetaan Slush-profiilisi, dekkisi ja tarinasi kuntoon sekä haarukoidaan juuri sinulle sopivia sijoittajia joille kannattaa lähettää tapahtumaan tapaamiskutsu
 • 1 pv ennen Slushia tapaaminen Helsingissä jossa mukana sijoittajia ja yhteistyökumppaneita.
 • Slush followup valmennus 2h, miten haarukoida jatkot tapaamisista ja kuinka sijoittajien kanssa pidetään keskusteluja yllä.

Kuinka pääsen mukaan            

 • Hae mukaan tämän lomakkeen kautta, tai ole suoraan yhteyksissä mikko.juuti@kasve.com,  +358 40 485 8826.
 • Teemme ensimmäiseksi Slush lipulle hakemuksen (startup passi) tai suosittelemme ostamaan suoraan event attendee -lipun.
 • Räätälöimme sinulle valmennusaikataulut ja olemme käytettävissänne Slack-kanavan kautta koko Slushiin valmistautumisen ajan.

Kuopio Goes Slush -side event

Hae täältä mukaan myös ‘Kuopio Goes Slush‘ -side eventiin, joka järjestetään 30.11.2021 klo 18-20 Helsingin keskustassa Putte’s Bar & Pizzassa.

Mukana Suomen kovimpia terveysalan sijoittajia ja yrityksiä kuten Voima Ventures ja Innovestor, sekä useita pohjoismaisia businessenkeleitä. Tarkempi ohjelma julkaistaan lähemmin.

Ohjelma tulee olemaan seuraava:
 • Tervetulotoivotukset
 • Kumppaneiden puheenvuorot
 • Startupit pitchaavat
 • Palkinto pitchauksen voittajalle
 • Verkostoitumista

Huomioithan, että koronapassi tulee esittää tilaisuuteen osallistuttaessa.

Pääyhteistyökumppanit:

Yhteistyökumppanit:

Tietoa Road to Slush valmennuksesta

Mukaan lähtevien startupien taustat voivat vaihdella laajastikin. Voit olla joko vasta liiketoiminnan aloittamista pohtiva kaupallistamistiimi yliopistosta tai ammattikorkeakoulusta tai kokenut, useamman rahoituskierroksen hakenut startup. Valmennuksessa startup tiimit rakentavat liikeideansa taustalle tarinan ja kehittävät myyntipuheen, jolla he saavat tulevaisuudessa sijoittajat ja mahdolliset yhteistyökumppanit mukaan liiketoimintaansa.  Saat myös eväitä verkostoitumiseen, sijoittajien tapaamiseen, ohjelmasi rakentamiseen sekä tilaisuuden vierailla Maria01:ssä tapaamassa järjestäjien buukkamia sijoittajia sekä yrityksiä. Valmennuksella pääset paremmin käsiksi siihen että yrittäjät ja oikeat rahoittajat saadaan tapaamaan keskenään menestyksekkäästi.  Slush on startup-yritysten ja teknologiaosaajien keskipiste, jossa voit tavata huipputason kansainväliset sijoittajat, johtajat ja tiedotusvälineet. Slush tähtää yhdistämään kasvuhakuiset yrittäjät ja eri rahoittajatahot keskenään.

Kouluttaja

Mikko Juuti, yrittäjä Kasve Oy. Mikolla on yli 15v kokemus liiketoiminnankehittämisestä ja kaupallistamisesta VTT:ltä, Itä-Suomen yliopistolta ja BusinessKuopiolta. Mikko on aktiivisesti valmentanut tiimejä Slushia varten vuodesta 2015 lähtien ja ollut järjestämässä tiimeille kymmeniä tapaamisia sijoittajiin ja potentiaalisiin kumppaniyrityksiin. Tyypillisesti Mikon Slush ohjelma rakentuu jo viikkoja ennen tapahtumaa ja pitää sisällään 15-25 tapaamista. Mikko on ollut järjestämässä Kuopio goes Slush tapahtumaa kahdesti 2018 ja 2019 Maria01:llä ja mukana on ollut yli 100 osallistujaa, sekä puhujina olleet mm. Innovestor Ventures, IBM, Nokia, Kuopion aluerahasto Nostetta, Healthcare UK, Shortcut, Aurealis Pharma Oy, Kiho sekä pitchaamassa useita startupeja.

Mikko Juuti Kasve
Mikko Juuti

Hinta:

Kysy tarjous Mikolta!

Aikataulu:      

 • Ilmoittautuminen auki heti
 • Ensimmäinen valmennuskerta one-to-one, joka buukataan ilmoittautumisen yhteydessä.
 • Viimeinen tapaaminen Slushin jälkeen viikolla 49.

Pääkumppanina toimii Business Kuopion hallinnoima Invest and Expand in Pohjois-Savo -hanke.

www.investinkuopio.fi

https://www.businesskuopio.fi/invest-and-expand-in-pohjois-savo/

Hankkeen päätoteuttajana toimii Kuopion kaupungin yrityspalvelut ja osatoteuttajana Navitas Kehitys Oy. Rahoittajina toimivat Euroopan aluekehitysrahasto, Pohjois-Savon liitto, Kuopion kaupunki, Ylä-Savon kunnat, Varkaus, Leppävirta, Siilinjärvi ja Joroinen.

Ota yhteyttä

Kaipaatko osaavaa kumppania tueksesi?

Autamme terveysalan yrityksiä menestymään kansainvälisillä markkinoilla. Hyödynnä osaamisemme ja kattavat verkostomme!