Chipmetrics

Chipmetrics rekrytoi / Senior Scientist 

 

Voisitko Sinä olla Chipmetricsin tuleva Senior Scientist (ALD, Thin Films, Metrology)?

Asiakasyrityksemme Chipmetrics Oy rekrytoi! Tule osaksi teknologiakehityksen kärkiyritystä ja näytä osaamisesi ohutkalvoprosessien, kokeellisen työn, mallintamisen, tieteellisen materiaalien tuottamisen ja julkaisujen parissa.

Jätä hakemuksesi kauttamme ja kerro osaamisestasi – haluamme kuulla Sinusta ehdottomasti lisää!

Senior Scientist
(ALD/Thin films/Metrology)
 


Responsibilities
 • Vastaat työssäsi Chipmetricsin Pillar Hall -tuotteiden sovelluksista ja niihin liittyvistä ohutkalvoprosesseista.
 • Työtehtäviisi kuuluu kokeellinen työ, mallintaminen, tieteellisen materiaalin tuottaminen, julkaisut ja esitykset. Lisäksi olet osa tuotekehitystiimiä ja tuet markkinointia.

Qualifications
 • Tehtävään soveltuvaksi koulutus – ja tutkintotaustaksi luetaan tekninen korkeakoulututkinto (esim. DI, FM optiikka, fotoniikka, mikroelektroniikka, materiaalitieteet tai muu vastaava).
 • Edellytämme teknistä osaamista ja kokemusta ohutkalvokasvatusmenetelmistä (esim. ALD tai CVD) ja ohutkalvojen karakterisoinnista tai metrologiasta. Olet lisäksi kiinnostunut tieteellisestä kirjoittamisesta.

 

Desired skills
 • Toivomme, että olet tutkimusorientoitunut, järjestelmällinen ja omaat vahvat ongelmanratkaisutaidot. Tämän ohessa tehtävässä on eduksi hyvät sisällöntuotanto- ja kirjoitustaidot.
 • Arvostamme lisäksi työntekijöidemme motivaatiota, oman osaamisen jatkuvaa kehittämistä, asiakaskeskeistä asennetta ja kiinnostusta tuotteisiimme.
 • Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen), nopeaa oppimiskykyä sekä huolellisuutta.
 • Tehtävässä eduksi ovat myös perusohjelmointitaidot (esim. Python, MatLab, C++)

 

Location
 • Chipmetricsin päätoimipaikka sijaitsee Joensuussa (Photonics Centerin ja University of Eastern Finland:in yhteydessä). Hyödynnämme työssä myös UEF:n puhdastilalaboratorioita.
 • Tuemme etätyöskentelyä, joten voit työskennellä hybridimallin mukaisesti Joensuun toimistolla tai kotonasi.
 • Työskentely yrityksessämme edellyttää kykyä toimia etätyössä itsenäisesti, erilaisia etätyötaitoja ja -työkaluja hyödyntäen.
We offer
 • Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan työn teknologian kärkikehityksen parissa.
 • Meillä saat lisäksi mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja urapolkua tieteellisen ympäristön tukemana.
 • Tarjoamme Sinulle kattavat etätyömahdollisuudet ja kilpailukykyisen palkan arvostuksena tekemästäsi työstä.

 

About Chipmetrics 

Chipmetrics Oy on edelläkävijä testirakenteisiin perustuvien mittausmenetelmien tuotteistamisessa nanoteknologisten komponenttien valmistusprosessien tueksi.  Olemme ohutkalvoprosessien konformaalisuuden mittaamisen asiantuntijoita. Chipmetrics Oy palvelee ALD (Atomic Layer Deposition) -teollisuus ja -tutkimusyhteisöä globaalisti.  Pääkonttorimme on Joensuussa, Suomessa. Tuotteemme ja palvelumme: PillarHall Lateral High Aspect Ratio (LHAR) -testisiru tarjoaa ALD prosessien kehittäjille ja puolijohdeteollisuudelle huomattavia kustannus- ja ajansäästöjä verrattuna state-of-art TEM/SEM poikkileikkausanalyyseihin. Tarjoamme myös palveluita asiakkaillemme mittaamisen tueksi, kuten mikroskooppikuvan analyysi ja laskennallinen mallitus erilaisten 3D rakenteiden ja PillarHall rakenteen vertailemiseksi. Tämän tehtävän teknisen osaamisen tarkoitus on kyetä tukemaan optisten mittausratkaisujen kehittämistä osaksi tuoteportfoliotamme.

Contact & next steps

Odotamme hakemustasi mielenkiinnolla! Hae Senior Scientistin positiota alla olevan hakulomakkeen kautta. Liitä mukaan CV ja hakemuskirje (pdf. muodossa) palkkatoivomuksineen, niin otamme Sinuun yhteyttä. Haastatteluja järjestetään jatkuvasti, joten suosittelemme hakemaan jo tänään.

Lisätietoa työtehtävästä ja hausta


Kirsi Marin
Training Services & Talent Manager, Kasve Oy
kirsi.marin@kasve.com
+358 50 321 4884 (tiedustelut puhelimitse 28.6, 2.8 ja 18.8 klo 9-15 välisenä aikana).

Hakuaika: 27.6-22.8.2022

 

 

Jätä hakemuksesi tästä
hakuaika: 27.6-22.8.2022

Chipmetrics / Senior Scientist

 • Accepted file types: pdf, Max. file size: 100 MB.
 • Accepted file types: pdf, Max. file size: 100 MB.

Ota yhteyttä

Kirsi Marin

Training Services Manager

Kaipaatko osaavaa kumppania tueksesi?

Autamme terveysalan yrityksiä menestymään kansainvälisillä markkinoilla. Hyödynnä osaamisemme ja kattavat verkostomme!