Virtaviivaista ohjelmistokehityksesi ja varmista elinkaarenhallinta IEC-62304 vaatimusten mukaisesti

toukokuu 11, 2022

Kasven tavoitteena on rakentaa parempia toimintatapoja asiakkaidemme hyödyksi. Olemme monipuolisten asiantuntijapalveluidemme kautta auttaneet asiakkaitamme tuotekehityksen ja projektinhallinnan alueilla – nyt olemme vieneet tämän askeleen eteenpäin ja rakentaneet IEC-62304 vaatimusten mukaisen tuotekehitys- ja projektinhallintaympäristön Atlassian ympäristöön.

Atlassian tuoteperheen Jira ja Confluence tuotteiden avulla saadaan rakennettua tehokas ja koko elinkaaren huomioiva tuotekehitysprosessi, aina dokumentaatioon saakka. Atlassianin työkalut ovat valintamme, koska

  • ne ovat luotettavia, laajasti tunnettuja ja ylläpidettyjä,
  • ne ovat räätälöitävissä tarpeiden mukaisesti ja niihin saa tarvittavia lisäosia,
  • ja tuotteet ovat edullisia käyttää riippumatta yrityksen koosta.

 

Atlassian ympäristömme on joukko ohjelmistokehityksen hallinnan tuotekehitysratkaisuja, jotka kattavat koko kehityksen elinkaaren. Mallimme poistaa tarpeen käyttää useita erillisiä työkaluja, kaikki hoituu kätevästi Jiraa ja Confluencea hyödyntäen, jotka ovat useille ohjelmistokehittäjille myös ne kaikkein tutuimmat projektinhallinnan ja dokumentaatioalustat.

Yhtenäisen lähestymistapansa ansiosta Kasven rakentama tuotekehitysympäristö auttaa käyttäjiä tehokkaasti parantamaan laatua, vähentämään riskejä ja lisäämään tuottavuutta.

Se sisältää seuraavat ominaisuudet:

  • IEC 62304 vaatimusten mukainen skaalattu ketteräkehitys, elinkaaren, testauksen ja riskienhallinnan ratkaisu yhtenäisessä, modulaarisessa selainpohjaisessa ohjelmistoympäristössä (Jira).
  • Erittäin tehokas ja turvallinen ympäristö (Jira/Confluence)
  • Automatisoitu dokumentaatio ja checklistit (Confluece, QAiRA)

 

Huomioitavia standardeja ohjelmistotuotteille (software as a medical device) ovat yritystason laadunhallintastandardi ISO 13485, ohjelmistokehityksen elinkaaristandardi IEC 62304, prosessistandardit ISO 14971 ja IEC 62366-1, tuotetason standardi IEC 82304 sekä tuotteille joissa yhdistyy hardwarea ohjelmistotuotteille IEC 60601-01. Kehittämämme prosessi malli on hioutunut nykyiseen muotoonsa useissa asiakashankkeissa.

Anna meidän pystyttää tuotekehitysympäristösi Jira / Confluence alustoille, koska

  • konfiguroimme tuotteet vastaamaan tarpeitasi,
  • varmistamme, että kehitysprosessisi huomioi standardien vaatimukset,
  • ja koulutamme järjestelmän tehokkaan käytön.

 

Tuotekehitysalustamme ja checklistien avulla pystymme nopeasti viemään prosessisi ketterään ympäristöön ja säästämään aikaa, resursseja ja rahaa.

Ole yhteydessä, jos haluat ketteränkehityksen ympäristömme demon tai tarjouksen!

Miikka

Miikka Kurunlahti

Systems Specialist