Auditoijan vuorovaikutustaidot -koulutus Kuopiossa 8.11.2019

syyskuu 13, 2019

Auditointi on usein hyvin virittynyt tilanne: aikaa on usein hyvin rajallisesti käytössä, mutta olennainen pitäisi kuitenkin saada selville. Toisaalta kohteen taholta auditoija voidaan kokea uhkaksi ja jo ennalta kohteen edustajia saatetaan neuvoa olemaan mahdollisimman vähäpuheisia, mieluiten jopa hiljaa. Miten auditoijana voisit toimia siten, että auditoitava kokee tilanteen turvallisena ja helppona, ja sitä kautta avautuu yhteistyölle?

Tämä auditoijan täydennyskoulutus tarjoaa osallistujille tietoa ja ymmärrystä siitä, miten ihminen vuorovaikutustilanteissa toimii ja miten toisaalta omalla käytöksellä ja toiminnalla voi auttaa rakentavan tunneilmaston luomisessa. Koulutus soveltuu paitsi sisäisiä ja ulkoisia auditointeja tekeville, mutta myös kaikille, joiden työn onnistuminen on osaltaan riippuvainen henkilöiden vuorovaikutustaidoista (esimerkiksi esimiehet, myyjät ja alihankintasuhteita ja –projekteja hallinnoivat henkilöt).

Osallistujat voivat hyödyntää koulutusta myös osana auditoijan pakollista täydennyskoulutusta, mikä on useimpien laadunhallintastandardien vaatimus.

Lue lisää koulutuksesta.

Lisätietoja:

Hanna Kumpulainen

Senior Advisor, Quality Management